Yeni dönemin yeni mutfağı

Güncelleme Tarihi:

Yeni dönemin yeni mutfağı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2020 18:15

TÜM dünyada yaşam alışkanlıklarının önemli ölçüde değiştiği pandemi sürecinde mutfaklar, ailelerin buluşma noktası, yaşama tutunduğu alan, şifayı paylaştığı, hayatı kucakladığı, evlerimizin merkez noktası oldu.

Haberin Devamı

Hal böyle olunca, trendlerin ve eskimeyenlerin takipçisi olan, farklı fonksiyonları kullanım alanlarında çeşitlendirerek hem tasarımda estetik yakalamayı, hem de teknolojiyle entegre kişiye özel ürünler geliştirmeyi amaç edinen Bodrum Mutfak Mobilya, yeni normal için tasarladığı ‘Bodrum Marine Mutfak’ı müşterilerinin beğenisine sundu.


İHTİYAÇLAR ŞEKİLLENDİRDİ
Firmanın kurucusu Mustafa Güneri, “İçinde bulunduğumuz ama hiç mi hiç alışkın olmadığımız bu yeni düzen ve kurallarına hızlı bir şekilde adapte olduk. Ürün gamımızı yeni ihtiyaçlar ve istekler doğrultusunda şekillendirdik. Yeni dönemde en güvenli ortam olan evlerimizde hayat akışında konforunu kaybetmek istemeyenler için Bodrum Marine Mutfak’ı hayata geçirdik” dedi.
Yeni modellerinin bahçe, havuz başı, balkon ya da teraslar için açık mekan kullanımına uygun olarak tasarlandığını söyleyen Güneri, “Bodrum Marine Mutfak, elektrositatik boyalı konstrüksiyonu ve tekerlekli üniteleri ile taşınabilir forma sahip. Yeni normal düzene geçişle birlikte güvenli ortamlara kaçışın aranan mutfak modeli olan Bodrum Marine Mutfak, aynı zamanda evlerinde mutluluğu yakalamak isteyenler için de ideal. Evyesinden akrilik tezgahına, marine su kontrası gövdelerden krom aksesuvar tercihlerine kadar yat konseptini tasarımına yansıtan Bodrum Marine Mutfak dikkat çekici pişirme ünitelerine de sahip” bilgisini paylaştı.

Haberin Devamı

Yeni dönemin yeni mutfağı

VAZGEÇİLMEZ DEKOR OLACAK

Bodrum Marine Mutfak’ın, değişen mutfak anlayışını modüler hareketli üniteleriyle hayat akışının içine taşıyabildiğine dikkat çeken Mustafa Güneri, şöyle devam etti: “Bodrum Marine Mutfak, keyif odaklı kurguları başrole taşıyan, samimi, rahat ve doğal geçirilen zamanların, tebessümle anılacak sohbetlerin vazgeçilmez dekoru olacak.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!