Yeni bir yaşam tarzı arayanlara

Güncelleme Tarihi:

Yeni bir yaşam tarzı arayanlara
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2021 09:15

Bornova Kamil Tunca Bulvarı’nda yapımında son aşamaya gelen ‘Modda Bulvar’ın ilk etabının anahtarları haziranda sahiplerine teslim edilecek.

Haberin Devamı

Hafif raylı sistem ve Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren hatlarıyla güçlendirilecek İzmir Ana Transfer Merkezi’ne 500 metre mesafede ve tüm ulaşım noktalarının kesişme noktasında cadde üzerinde konumlanan Modda Bulvar, hem İzmir, hem de şehir dışı ve yurt dışındaki yatırımcılar tarafından tercih ediliyor. Modda Bulvar’ın ulaşım imkanları, sosyal donatıları ve ticari alanlarıyla dikkat çektiğini söyleyen Satış Pazarlama Direktörü Cem Tekoral, güçlü zemin üzerinde inşaa edilen, 5 blokta bin 50 konuttan oluşan Modda Bulvar’ın Sign of The City Premium 2018’de en iyi karma kullanım kategorisinde premium proje seçildiğini dile getirdi. Yapımında son aşamaya gelinen projenin yatırımcılarına başlangıcından itibaren yüzde 100 ve üzerinde kazandırdığı bilgisini veren Tekoral, şöyle devam etti:

Haberin Devamı

Yeni bir yaşam tarzı arayanlara

YÜZDE 200’E VARAN PRİM

“Proje bitiminde zemin katlarındaki ticari alanların da faaliyete geçmesiyle dairelerin yüzde 200’lere varan prim yapması öngörülüyor. Şu anda ilk etaptaki 320 dairenin yüzde 80’i satıldı. Projede teslimata yakın fırsatlar da devam ediyor. Müşterilerine banka desteğiyle esnek ve cazip ödeme planları sunan projede 0.99 faiz oranı, 120 aya kadar kredi, peşin ödemelerde indirim ve 12 ay 0 faizle taksitle ödeme imkanı da bulunuyor. Konsepti itibariyle alternatifi olmayan Modda Bulvar, yatırımcılarına yüksek kira getirisi de sağlayacak.”

AVM KONSEPTLİ ÇARŞI

Modda Bulvar’da 15 bin metrekarelik AVM konseptli çarşı alanı yer aldığını da kaydeden Cem Tekoral, “Bölgede bir cazibe merkezi haline gelecek Modda Bulvar, süpermarket, kafe-restoran, kuaför, eczane, banka gibi tüm ticari alanları bir arada sunuyor. 500 kişilik kültür-sanat merkezi, tiyatro, açık ve kapalı yüzme havuzları, spor salonu, bilim ve sanat müzeleri bulunuyor. Üst katlarda 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. İlk etaptaki son fırsatların yanı sıra yeni başlayacak etap için de ön talepler alınmaya başlandı” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!