Yeni bir rekreasyon alanı

Güncelleme Tarihi:

Yeni bir rekreasyon alanı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2021 20:38

GÖREVE geldiği günden bu yana verdiği sözleri tek tek hayata geçiren Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, kentin çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

 Hayata geçirdiği projelerle fark yaratan Başkan Oran, Ilıca Yıldız Burnu’na yeni bir ‘rekreasyon alanı’ kazandırdı. Ilıca’da 5059 Sokak’ta yıllardır atıl durumda bulunan alana plaj, yürüyüş ve bisiklet yolu yaparak vatandaşların hizmetine sokan Çeşme Belediyesi, burada ayrıca aydınlatma ve sulama sistemi kurarak peyzaj düzenlemesi yaptı.

ILICA’YA İADE’İ İTİBAR

Vatandaşların daha güvenli ve huzurlu bir ortamda yaşamaları için bu alanda ışıklandırmaların arttırıldığını dile getiren Oran, ayrıca güneşlenme terasları ve plaj hizmeti için gerekli tüm çalışmaların da devam ettiğini söyledi. Rekreasyon alanının halkın kullanımına açıldığını ifade eden Oran, “Ilıca’ya bir iade-i itibar sözümüz vardı, sözümüzü tutmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın denize girebileceği, yürüyüş yapıp, bisiklete binebileceği, akşamları aileleriyle birlikte deniz havası alabilecekleri çok güzel bir rekreasyon alanını Ilıca’ya kazandırdık” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!