Yelki’de yeni bir yaşam alanı

Güncelleme Tarihi:

Yelki’de yeni bir yaşam alanı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2021 04:19

GÜZELBAHÇE ve Yarımada’da 27 yıldır birçok başarılı çalışmalara imza atan Soner İnşaat, şimdi de bölgenin yeni cazibe merkezlerinden biri olarak gösterilen Yelki için proje geliştirdi.

Haberin Devamı

Nobilipark Yelki için ağustos ayında inşaata başlayacaklarını dile getiren Soner İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Soner Tanrıkulu, “Hedefimiz projemizi 1 yıl içinde bitirip satışa sunmak. Yarımada’nın yeni cazibe merkezlerinden biri olan Yelki’de hayata geçirdiğimiz Nobilipark Yelki huzuru ve konforu bir arada yaşatacak” dedi.

ULTRA SÜPER LÜKS

Nobilipark Yelki projesinin bin 200 metrekare alanda 600 metrekare net bahçesi olan 14 adet 80 metrekarelik 2+1 ultra süper lüks daire ve her biri 150 metrekare olan 2 dükkandan oluştuğunu belirten Tanrıkulu, “Her bir dairemizde klima, ebeveyn odasında gömme çelik kasa ve her daireye özel su arıtma sistemleri mevcut. Konforlu bir yaşam alanı için her bir detay titizlikle düşünüldü. Yelki’nin en güzel yeri olan Atatürk Caddesi üzerindeki projemizi 1 yıl içinde tamamlayıp satışa sunmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

ÖNCELİK DEPREME DAYANIKLILIK

SON depremden sonra ev alacakların sosyal olanaklar ile lokasyondan çok depreme dayanıklılığına önem verdiklerini belirten Tanrıkulu, “Kendimizin ya da ailemizin oturamayacağı bir evi yapıp müşterilerimize satmayız. Her projemizde olduğu gibi bu projemizde deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde planlandı” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!