Yaşlanmaktan korkmayın

Güncelleme Tarihi:

Yaşlanmaktan korkmayın
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2018 15:40

İzmir'in tanınmış güzellik uzmanı Neşe Demirtaş, genç ve pürüzsüz bir cilt için ipuçları verdi.

Haberin Devamı

Bu konuyla alakalı bir çok işlemler ve ameliyat teknikleri her geçen gün geliştiğini belirten Demirtaş şöyle devam etti:

Kendini iyi hisseden kişi özgüveni daha güçlü daha başarılı ve mutlu oluyor. İnsanın yaşam tarzı bazen insanın zamanından önce yaşlanmasına sebep olabiliyor. Gereğinden fazla mimik yapmak, yüzünüzü her hareket ettirdiğinizde yüzünüz biraz daha kırışır. Cildimiz kendini devamlı yeniler fakat bu yenilenme belirli yaş aralığında son bulur, yirmili yaşların sonuna doğru artık kolajen üretimi durur. Güneş yaşam koşulları kirli hava sigara alkol kötü beslenme gibi doğrudan sağlığımızla vede en büyük organımız cildimizi de etkiler ve yaşlanma başlar. Yenilenmeyen cilt bu arada en büyük organımız cildimiz ortalama (5 kilodur ) artık yeni hücreler üretemeyen kolajen salgılayamayan cildimiz cilt altı yağ yastikcıklarıda eriyeme başlayinca yaşlanma da başlamış olur.

Haberin Devamı

Yaşlanmaktan korkmayın


CİLDİMİZİ NASIL KORUYABİLİRİZ
Olmazsa olmazımız su... Yeterli miktarda vücudumuza alacağımız su organlarımıza ve cildimize yaşam sunar , ortalama kişinin yaşam tarzını da göz önünde bulundurarak ortalama 2 .5 litredir.
Tüm günün yorgunluğunu üzerimizden atmamız için kaliteli bir uykuya ihtiyacımız vardır uyku esnasında da yatış pozisyonuna dikkat etmeliyiz çok uzun süreli yüzümüzün üzerinde yatmamalıyız.
Stres sizi üzen ve yaşlandıran bir duygu durumdur, mümkün olduğunca rahat ve ve huzurlu olmalısınız.
Alkol kişinin yüzünün şişmesine ve daha sonra indiğinde cildinizin daha fazla kırışmasına sebep olur. Ayrıca güneş kremi ve elimizin altında devamlı bulundurmamız gereken bir nemlendirici. Cildimize uygun olması önemli dış çevreden kötü koşullardan cildimizi koruyacak olan nemlendirici ve güneş koruyucudur, içinde katkı maddesi olan ürünler tercihimiz değildir.
Statik çizgiler gerçek çizgilerdir , hareketsizken bile yüzünüzde gördüğünüz çizgiler yaşlılık cizgileridir , leke ve yanakların çökmesiyle yerçekimine bağlı olarak aşağıya doğru sarkmasıyla yaşlılık tablosu oturur .

Haberin Devamı

Yaşlanmaktan korkmayın


CİLT GENÇLEŞTİRME YÖNTEMLERİ
Bir çok cilt gençleştirme yöntemi vardır. Her uzmanın ve doktorun kendine ait geliştirdiği gözlemlediği teknikler botox , dolgu cilt gençleştirme yöntemleri ve en sonda cerrahi ameliyatlar vardır. Benim uzmanlık alanım cerrahisiz cilt gençleştirme ameliyatsız yüz estetiği, seanslarla beraber yaşlı ve ölü olan cilt katmanını alıp yerine yepyeni pırıl pırıl bir cilt, tonusu yumuşacık vitamin ve minerallerle zenginleşmiş bir cilt oluşumunu sağlamak aynı zamanda da epidermis supdermis yağ hücrelerini büyüme faktörlerini uyarıp yeniden çalıştırmak cilt seanslarla beraber gençlik yıllarındaki elastik ve gözeneklerden uzak bebek teni gibi bir cilde sahip oluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!