Yarımada'yı yeniden inşa ediyor

Güncelleme Tarihi:

Yarımadayı yeniden inşa ediyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2022 21:04

Yarımada’da birçok başarılı projeyi hayata geçiren Soner İnşaat şimdi de Seferihisar’a yepyenibir projeye hazırlanıyor. Firmanın gündeminde ayrıca Yelki’de de iki yatırım bulunuyor.

Haberin Devamı

SONER İnşaat, 27 yıldır başta Güzelbahçe ve Yelki olmak üzere Yarımada için önemli projeler üretiyor. Yarımada’yı adeta yeniden inşa eden Soner İnşaat, bölgede birçok başarılı projeye de imza atıyor. Soner İnşaat, son yıllarda hayata geçirdiği Yelki 12 ve Nobilipark projelerinin ardından şimdi de Seferihisar bölgesinde yeni bir projeye imza atmaya hazırlanıyor.

Yarımadayı yeniden inşa ediyor

YEPYENİ BİR PROJE DAHA

Güzelbahçe ve Yarımada bölgesinde 27 yıldır birçok başarılı projeye imza atan Soner İnşaat şimdi de Seferihisar’a yepyeni bir proje hazırlıyor. Proje 2023 Ağustos’ta tamamlanarak teslim edilecek. Soner İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Soner Tanrıkulu “ 27 yıldır hedeflerimizden hiç şaşmadık ve yine şaşmayacağız. Projemizi 1 yıl içinde bitirip satışa sunacağız” dedi. 12 ULTRA LÜKS DAİRE “Seferihisar’da hayata geçirdiğimiz yepyeni projemiz huzuru ve konforu bir arada yaşatacak” diyen Soner Tanrıkulu, şu bilgileri verdi: “Projemiz, 12 daireli 1 blokta, 1+1 ve 2+1 konutlardan oluşuyor. Tüm dairelerimizde yerden ısıtma, otomatik panjur ve yalıtımlı doğramalar, ebeveyn banyosu, açık mutfak, 3’lü ankastre set, hilton banyo bulunuyor. Seferihisar Camikebir mahallesinde yer alan projemizde konforlu bir yaşam alanı için her bir detay titizlikle düşünüldü.”

Haberin Devamı

Yarımadayı yeniden inşa ediyor

DEPREME DAYANIKLI

İZMİR’de 30 Ekim’de yaşanan son depremden sonra ev alacakların ve ev sahiplerinin sosyal olanaklar ile lokasyondan çok depreme dayanıklılığına önem verdiklerini belirten Soner Tanrıkulu, “Soner İnşaat olarak biz kendimizin ya da ailemizin oturamayacağı bir evi yapıp müşterilerimize satmayız. Her projemizde olduğu gibi bu projemizde deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde planlandı. Ayıca projemizin zemin etüdü yapıldı ve geçer not aldI.

Yarımadayı yeniden inşa ediyor

Haberin Devamı

YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR

SONER İnşaat’a gösterilen yoğun ilgi ve talebe yönelik çalışmalara devam ettiklerini belirten Soner Tanrıkulu, “Bu bağlamda Seferihisar’da hayata geçirdiğimiz proje daha tamamlanmadan yeni projeler için çalışmalara başladık. Kısa bir süre sonra Yelki’de 2 yeni projemiz için çalışmalara başlayacağız. Tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Yelki 21 adını verdiğimiz 21 dairelik bir proje hazırlığımız var. Bu proje, süper lüks 21 daireden oluşuyor. 12 adet 80 metrekarelik 2+1, 9 adet 1+1 50 metrekarelik daireden oluşacak. Ayrıca yine Yelki’de 14 daire ve 3 dükkandan oluşan yeni bir proje hazırlığımız var. Burada da 3 adet dükkan, 10 adet 2+1 80 metrekare ve 4 adet 50 metrekare 1+1 daire bulunacak. Tüm hazırlıklar tamamlanınca detayları yine halkımızla paylaşacağız. Yaptığımız tüm projelere yoğun ilgi gösteren ve bize güvenen tüm müşterilerimize teşekkür ederiz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!