Yarımada’nın yerlisinden gayrimenkul alım satımı

Güncelleme Tarihi:

Yarımada’nın yerlisinden gayrimenkul alım satımı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2021 02:32

Anadolu Başarı Kupası’nı 10 yıl aradan sonra İzmir’e getiren ofis oldukları içinmutlu ve gururlu olduklarını belirten Raşit Ay, “280 Remax ofisi arasında ilk5’te ve bölgemizde 1’inci sırada yer almak ekibimizin başarısı” dedi.

Haberin Devamı

REMAX Fresh, 7 yıldır İzmir Karaburun’da sürdürdüğü başarılı bölge hakimiyetini, Urla’ya da taşıdı. Remax Fresh, 46 kişilik gayrimenkul danışmanı ekibiyle Yarımada’da başarılı danışmanlık hizmeti vermeye devam ediyor. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan Remax Fresh Brokerı Raşit Ay, “Yarımada’nın yerlisi, bölgeyi iyi bilen, etik değerlerle müşteri öncelikli çalışan bir ofis olarak hizmet vermeye devam ediyoruz. İnovatif yöntemlerle fark yaratmaya çalışıyor, yeni yüzyıla uygun pazarlama stratejileri uyguluyoruz” dedi. Remax Fresh ofisinde 46 kişilik danışman kadrosuyla hizmet verdiklerini söyleyen Raşit Ay, şöyle devam etti:

Yarımada’nın yerlisinden gayrimenkul alım satımı

Haberin Devamı

İŞİNDE UZMAN BİR KADRO

“Danışmanlarımızın her biri eğitimini tamamlamış, mesleki yeterlilik belgesine sahip, kendi uzmanlık alanları olan kişiler. Danışmanlarımızın bir kısmı yarımadayı çok iyi bilen bölgenin yerlisi, bir diğer kısmı büyük şehirlerden göç etmiş ancak farklı sektörlerden gelen isimlerden oluşuyor. Aralarında inşaat mühendisi, mimar, çevre mühendisi, işletmeci, kaptan, profesyonel sporcu, gibi birçok farklı uzmanlığa sahip ekip arkadaşlarımız geçmiş iş tecrübeleri ve etki çevreleri ile gayrimenkul danışmanlığını meslek edinmiş kişiler0. Hem Yarımada’yı iyi bilen hem de profesyonel iş tecrübesiyle işine değer katan danışmanlarımız saha da aktif çalışıyor.”

Yarımada’nın yerlisinden gayrimenkul alım satımı

BÖLGEYİ İYİ BİLİYORUZ

Remax Fresh ofisinin Yarımada’da 200 ü aşkın yetkilisi olduğu portföyün bulunduğunu belirten Raşit Ay, “Bölgenin piyasa şartlarını çok iyi biliyoruz, gelecek öngörülerimizi de bu doğrultuda deneyimlerimizle yapıyoruz. Bölgenin sosyolojik demografik tarihi ve coğrafi dokusunu iyi biliyor ve yarımadamızın gelişimi için elimizden geleni yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

SAHA TECRÜBESİYLE BÜYÜYORUZ

Haberin Devamı

GAYRİMENKUL sektörüne özel eğitimler veren ve Remax Fresh ekibine mentorluk eden Yasemin Yurtan da eğitim, mentorluk ve tecrübe aktarımı ile danışmanların gelişiminin desteklendiğini söyledi. Remax Fresh’te CCIM yani uluslararası ticari uzman, lüks konut uzmanı ve uluslararası lisanslı danışmanların bulunduğunu belirten Yasemin Yurtan, “Danışmanların ilk aylarında yanlarında oluyor, portföy ve saha çalışmalarına destek veriyoruz. Sorularına her zaman yanıt bulabiliyorlar. Motive kalmalarını ve işi severek kaygısız yapmalarına özen gösteriyoruz. Bölge çalışması ve bölgeye değer katan hizmet önceliği ile çalışan bir ekip” dedi.

GERİ DÖNÜŞLER ÇOK GÜZEL

Haberin Devamı

RAŞİT Ay, “Müşterilerimiz markayla çalışmanın güvencesiyle kendilerini daha emin ellerde hissediyorlar. Pandemi surecinde özel davetle alıcı ve yatırımcı adaylarımıza ve büyük şehirlerdeki meslektaşlarımıza online seminerler yaptık. 100 üzerinde özel davetlimiz katıldı ve çok güzel geri dönüşler aldık. Yani pazarlama faaliyetlerimiz kapanma sürecinde de devam etti” ifadelerini kullandı.

GÜNCEL DURUM RAPORU

 “AMACIMIZ alıcı ile satıcı müşterilerimizi doğru ve hızlı çözüme ulaştırmak” diyen Raşit Ay, şu bilgileri paylaştı: “Bölge bilgimiz, sektör deneyimimiz ile bu hizmeti hakkıyla vermekten gurur duyuyoruz. Pazarlama yetkisi bize emanet edilen tüm portföyler için yeni nesil pazarlama, 360, drone, portföy çekimleri, profesyonel sosyal medya yönetimi, meslektaşlar ile paylaşımlı satış, marka bilinirliği ile pazarlama faaliyetleri uyguluyoruz. Portföy sahiplerine ve alıcılarımıza haftalık bildirimler ile güncel durum bilgilerini raporluyoruz.”

Haberin Devamı

DANIŞMAN SEÇİMİ DE ÖNEM TAŞIYOR

REMAX Fresh ofisi için danışman seçiminin de önemli olduğunu söyleyen Raşit Ay, şu bilgileri aktardı: “Ekibimize katılacak danışmanlarımızı bizi yansıtan, değerlerimize sahip çıkan, etik çalışan, müşteri memnuniyetine önem veren kişilerden seçmeye özen gösteriyoruz. Deneyimli takım arkadaşlarımızla birlikte, ekibimizde Z kuşağı arkadaşlarımız da var. Yeni nesle de fırsat veriyor, enerjilerinden ve yeni nesil pazarlama trendlerine olan yatkınlıklarından güç alıyoruz.”

BAŞARI KUPASI İZMİR’DE ANADOLU

Başarı Kupası’nı 10 yıl aradan sonra İzmir’e getiren ofis oldukları için mutlu ve gururlu olduklarını belirten Raşit Ay, “Remax Türkiye’nin 3 aylık dönemlerde el değiştiren, dönemin en başarılı ofisine giden kupa geleneği var. Anadolu Başarı Kupası son 10 yıldır İzmir’de bir ofise gelmiyordu. Remax Fresh ofisi olarak kupayı İzmir’e getirmenin gururunu yaşıyoruz. 280 Remax ofisi arasında ilk 5’te ve bölgemizde 1’inci sırada yer almak ekibimizin başarısı. Bu anlamda bu başarıyı elde etmemizi sağlayan tüm danışman arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Elbette bu başarımızı yarımadada bize güvenen, portföylerini bize emanet eden müşterilerimize de borçluyuz. Remax Fresh olarak hedefimiz yarımada da hizmetiyle mutlu müşteriler yaratan, yarımadaya değer katan sosyal sorumluluk projeleri yürüten öncü ofis olmaktır” ifadelerinde bulundu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!