Woman TV'nin İzmir lansmanı Ege Perla'da

Güncelleme Tarihi:

Woman TVnin İzmir lansmanı Ege Perlada
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2019 12:15

“Bu güzel ülkenin kadınları en iyisini hak ediyor” sloganıyla bir yıl önce yola çıkan Woman TV'nin İzmir lansmanı Ege Perla’da gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

 

04 Ekim Cuma günü Ege Perla 39. katta saat 19.00'da düzenlenecek İzmir lansmanına, WomanTV sahibi Recep Canpolat,  Woman TV Genel Müdürü Ali Güven, Woman TV Genel Yayın Yönetmeni Ahu Özyurt, Woman TV Kurumsal İletişim Direktörü Gülcan Tuğ, Woman TV'de bir İzmir klasiği haline gelen “Peyvend İle Kalbim Ege”de programının yapımcısı, sunucusu Peyvend Öksüz ve İzmir’in ekonomi, sanat, siyaset ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri katılacak.

 

Woman Tv İzmir lansmanı öncesinde Ege Perla AVM Müdürü Ersin Bal'ın ev sahipliğinde bir araya gelen Woman TV Genel Müdürü Ali Güven ve Yapımcı Peyvend Öksüz, İzmir seyircisinin, kuruluşundan itibaren büyük ilgiyle takip ettiği Woman TV'nin, İzmirlilere özel bir geceyle teşekkür edeceğini söyledi.

Haberin Devamı

Woman TVnin İzmir lansmanı Ege Perlada

Ali Güven, “İzmir ve Ege bölgesi taşıdığı büyük potansiyelle bizim için ayrı bir önem sahip. Özellikle yapımcılığını Peyvend Hanım’ın yaptığı “Peyvend ile Kalbim Ege’de” programı, İzmir ile aramızdaki bu bağı daha da güçlendirdi. Yeni yayın döneminde de ses getiren yapım ve projelere imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Ege Perla AVM Müdürü Ersin Bal da, bulunduğu bölgeyi sahiplenerek tüm şehri kucaklayan, İzmir’in kültür & sanat hayatına yatırımlar yapan, İzmir’in ilk karma projesi Ege Perla olarak; Woman TV'nin İzmir lansmanına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını aktardı ve İzmirlileri özel bir gecenin beklediğini vurguladı.

 

D-Smart 53. KANAL, Turksat, Turkcell TV Plus, Vodafone TV ve Blu TV platformlarından ulusal yayın yapan Woman TV, deneyimli kadrosu ve başarılı programlarıyla, sektörlerin ve kadın dünyasının nabzını tutmaya ve kadınların gücünü yansıtmaya devam ediyor.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!