Vücuda yapılan kalıcı makyaj annelik estetiği

Güncelleme Tarihi:

Vücuda yapılan kalıcı makyaj annelik estetiği
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2021 18:59

ESTETİK ve plastik cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Mübin Hoşnuter, anne estetiğinin, özellikle hamilelik ve emzirme dönemi sonrasında anne vücudunda meydana gelen deformasyonların giderilmesi için tasarlanmış vücut şekillendirme prosedürlerinin özel bir kombinasyonunu ifade ettiğini belirterek cerrahi yaklaşımın genellikle bir meme ve karın şekillendirme prosedürü ile başladığını ve ardından gereken diğer prosedürlerin eklendiğini kaydetti.

Haberin Devamı


Göğüsler ve karnın en çok etkilenen bölgelerden biri olduğunu belirten Prof. Dr. Hoşnuter, “Karın kaslarında gevşeklik ve sarkma, memelerde sarkmaya ek olarak hacim kaybı gelişimi en çok rahatsız eden deformasyonlardır. Bunların düzeltilmesine ek olarak, gerektiğinde bazı diğer prosedürler de kombinasyona katılabilir. Meme büyütme, meme dikleştirme, meme küçültme, karın germe, kol ve bacak germe, liposuction, Brezilya popo dikleştirme ve yüz germe gibi... Hastanın güvenliği açısından bu prosedürler tek başına veya ikili-üçlü kombinasyonlar halinde yapılabilir” dedi.

BİLMENİZ GEREKEN 10 ŞEY
1. Annelik estetiği günübirlik veya hastane yatışlı ameliyat olarak gerçekleştirilecektir.
2. İyileşmeniz 1-2 hafta sürebilir. Bu süre zarfında ağrınız, morluklarınız ve şişliğiniz olacaktır.
3. Ameliyattan sonra birkaç gün yorgun ve hassas olabilirsiniz.
4. Bazı ağrı kesici ilaçlar kesilene kadar araç kullanmayın.
5. Şişlikler 6 ay veya daha uzun sürebilir.
6. Annelik estetiğinizden sonra en az 6 hafta boyunca ağır egzersizlerden ve ağır kaldırmaktan kaçınılmalıdır. Buna bebeklerin ve 10 kilonun üzerindeki çocukların taşınması da dahildir.
7. Annelik estetiğinizden en az 4 hafta önce ve 4 hafta sonra sigarayı bırakın.
8. Dengeli bir diyet ve rutin egzersiz programı da dahil olmak üzere sağlıklı bir yaşam tarzına bağlı kalın.
9. Annelik estetiği, invaziv tekniklerin bir kombinasyonudur. Bu amaçla bir estetik ve plastik cerrahi uzmanını tercih edin, sağlığınızı ve güvenliğinizi asla riske atmayın ve tasarruf etmek için merdivenaltı çözümler aramayın.
10. Özgüveninizde ciddi bir artışa hazır olun. Annelik estetiğiniz hayatınızı değiştirecek ve görünüşünüzle gurur duymanızı sağlayacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!