Üzümün başkentinde festival zamanı

Güncelleme Tarihi:

Üzümün başkentinde festival zamanı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2021 21:48

ALAŞEHİR Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü gerçekleştireceği “Uluslararası Kültür, Sanat ve Üzüm Festivali”, bugün başlıyor.

Haberin Devamı

Alaşehir’in kurtuluşu kapsamında 30 Ağustos - 5 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek festival, konserler ve çeşitli yarışma ile etkinliklerle dolu olacak. Etkinliğin tüm giderleri ise sponsorlar tarafından karşılanacak.

BAYRAM GİBİ BAYRAM

Festivalle ilgili bilgi veren Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, 3. Uluslararası Kültür, Sanat ve Üzüm Festivali, “30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlamaları ile başlayacak, halka açık her gün bir konser verilecek. Kutlamalarımız 5 Eylül Kurtuluş Şenlikleri ile sona erecek. Coşkuyla kutlayacağımız ve gün boyu çeşitli etkinliklerin yapılacağı festivalimize tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.

FESTİVAL kapsamında 30 Ağustos’ta İrem Derici, 31 Ağustos’ta Niran Ünsal, 01 Eylül’de Melek Mosso, 02 Eylül’de Anıl Piyancı, 03 Eylül’de Derya Uluğ, 04 Eylül’de Buray, 05 Eylül’de Şevval Sam sahne alacak. Ayrıca festival süresince, el sanatları ve üretici atölyeleri, DJ performansları, sokak sanatçıları amatör müzik grupları, çocuk animasyon etkinlikleri, sürpriz yarışmalar düzenlenecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!