Uyuyan Güzel’in geliri Türk öğrencilere gitti

Güncelleme Tarihi:

Uyuyan Güzel’in geliri Türk öğrencilere gitti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2021 06:26

DİDİM’de yaşayan İngilizlerin kurduğu Didim Glee Clup Tiyatro Grubu üyeleri, her yıl yaptıkları gibi bu yıl da tüm geliri sosyal sorumluluk projesi için kullanılacak bir tiyatro etkinliğine imza attı, ‘Uyuyan Güzel’ adlı oyunu İngilizce sahneledi. Didim Belediyesi, Didim Kent Konseyi, Didim Ticaret Odası ile Elit İnşaat Emlak, Topkapı Restaurant, Vision Turkish Properties, Big Nose Bar - The Bee Knees ve Oracle Turizm İnşaat gibi kurum ve firmaların sponsorluğunda Didim Ticaret Odası Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezinde sahnelenen oyunun geliri bir eğitim kurumuna bağışlanacak.

Haberin Devamı

 

İLGİ BÜYÜKTÜ

Oyunu izleyenler arasından Didim Kaymakamı Dr. Mustafa Yiğit, Cumhuriyet Başsavcısı M. Emin Çıplak, CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Dilaver Demir, Didim Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız ile çok sayıda yabancı uyruklu vatandaş yer aldı. Jenny Scott’un yazdığı ‘Uyuyan Güzel’in yönetmenliğini İngiliz Lee Mcgowan yaptı. 15 kişinin rol aldığı oyunda Türk oyuncular Canan Göç ile Hülya Kara da yer aldı.

KUTU

SIRADA BOXING DAY VAR

“Noel hediyelerinin verildiği ilk gün” anlamına gelen “Boxing Day” kapsamında her yıl 26 Aralık’ta aralarında İskoç, İrlandalı ve İngilizlerin de bulunduğu yaklaşık 30 kişilik grup, Didim Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’ndaki sahipsiz hayvanlar için düzenlenen bağış kampanyasına katkı amacıyla ilgi çekici kostümlerle denize giriyor. Etkinliğin bu yıl da büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!