Urla Deniz Kulübü bu yıl da Avrupa’nın zirvesinde

Güncelleme Tarihi:

Urla Deniz Kulübü bu yıl da Avrupa’nın zirvesinde
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2022 22:27

Antrenör Tuğrul Albayraksaran’ın yönetimde 2020 yazındanbu yana faaliyet gösteren Urla Deniz Kulübü 2 yılda 2 Avrupaşampiyonluğu ile Türk yelkencilik tarihinde ilklerin kulübü oldu

Haberin Devamı

İTALYA Cagliari’de 17-23 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen Techno293 & Techno293 Plus Avrupa Şampiyonası’nda 7 ülkeden 37 sporcunun katıldığı U15 Kızlar kategorisinde Urla Deniz Kulübü rüzgâr sörfü sporcusu Ada Tan şampiyon olurken, kulübe yeni katılan Ece Melis Baş da 10 ülkeden 37 sporunun mücadele ettiği U13 Kızlar kategorisinde üçüncülüğü elde ederek büyük bir başarıya imza attı. Geçtiğimiz yıl ekim ayında Estonya’nın Tallinn şehrinde düzenlenen Techno293 & Techno293 Plus Avrupa Şampiyonası’nda Urla Deniz Kulübü sporcularından Artun Şenol 14 ülkeden 52 sporcunun katıldığı U15 Erkekler kategorisinde ülkemize ilk Avrupa Şampiyonluğu gururunu yaşatırken, U13 Kızlar kategorisinde Rüya Uğurlu da dördüncülük başarısını elde etti. 2024 Paris Olimpiyatları’na eklenen yeni olimpik sınıf olan Formula Kite sınıfında Urla Deniz Kulübü sporcusu Derin Atakan olimpik milli takım aday kadrosuna girerek yurtdışı başarılarıyla göğsümüzü kabarttı. Atakan, 2021’de Umman’da yapılan World Sailing Dünya Gençler Şampiyonası’nda da dördüncülük kürsününe çıktı.

Haberin Devamı

Urla Deniz Kulübü bu yıl da Avrupa’nın zirvesinde

Urla Deniz Kulübü bu yıl da Avrupa’nın zirvesinde

HİÇBİR BAŞARI TESADÜF DEĞİL!

Urla Deniz Kulübü sporcularının zirveye ulaşabilecekleri inancıyla başlayan bu başarılar, antrenör Tuğrul Albayraksaran ve ekibinin planlı ve verimli teknik programı sayesinde hayat buldu. Urla Deniz Kulübü sporcuları pandemi dönemini de avantaja çevirerek kendileri için hazırlanan derslikte çevrimiçi derslerine katılırken, ders dışı zamanlarında rüzgar sörfü yapma imkanı buldu. Halen haftada 6 gün antrenmanlarına devam eden gençler, bu planlı çalışmanın meyvelerini toplayarak bölge ve ulusal yarışmalarda da pek çok kez kürsülerde yer aldı. Dünya şampiyonası ve olimpiyat madalyalarını hedefleyen Urla Deniz Kulübü sporcuları aynı zamanda etik değerlere bağlı, dürüst, donanımlı gençler olarak yetişerek, onları her daim özverili bir şekilde destekleyen ailelerine de gurur kaynağı olmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Urla Deniz Kulübü bu yıl da Avrupa’nın zirvesinde

AMAÇ DENİZ SEVGİSİ VE YELKEN TUTKUSU AŞILAMAK

ÜLKEMİZ gençliğine deniz sevgisi ve yelken tutkusunu aşılamak, rüzgar sörfü, uçurtma sörfü, yelken, yatçılık ve yüzme sporunu tanıtmak, bu alanlarda ulusal ve uluslararası platformlarda ülkemizi temsil edecek başarılı sporcular yetiştirmek amacıyla kurulan Urla Deniz Kulübü sosyal sorumluluk projeleri ve lisanslı sporcularının uluslararası müsabakalarda aldıkları derecelerle ön plana çıkmak ve ülkemize büyük başarılar kazandırmak için var gücüyle çalışmaya devam ediyor. Kurumsal yaklaşımı ile tüm klasmanlardaki sporcu ve sporcu adaylarına kapılarını açan Urla Deniz Kulübü, uluslararası yarışma ve organizasyonlara da ev sahipliği yapmaya da hazırlanıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!