Ünlüler saçlarını Recep Güngör’e emanet ediyor

Güncelleme Tarihi:

Ünlüler saçlarını Recep Güngör’e emanet ediyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2021 23:37

 Magazin dünyasının göz önünde olan sanatçıları için saçlarının önemi büyük. Dolayısıyla çalıştıkları kuaförlerin de. Recep Güngör, sektördeki iddiasıyla ünlü yıldızların favori kuaförü olmayı başarmış bir isim. Seda Sayan’dan Hülya Avşar’a sanat dünyasının devlerinin saçlarını emanet ettiği Güngör, bugün “ünlülerin kuaförü” olarak anılıyor. 

Haberin Devamı

 

 

 

Saç, bir kadın için en önemli aksesuardır. Hele de o kadın göz önünde olan ünlü bir isimse! Her daim bakımlı saçlarla dolaşan ünlü kadınlar, saçlarının hem güzel görünmesi hem de sağlıklı olması için işin profesyonelleriyle çalışırlar. İşte o profesyonellerden biri de kuaför Recep Güngör. Bahçelievler ve Bakırköy’de ki salonlarıyla hizmet veren ve yakında İzmir Alsancak’ta açacağı salonuyla hizmet verecek olan Güngör, magazin, sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimleri için yaptığı özel saç kaynakları ve saç tasarımları ile tanınıyor. Recep Güngör’ün çalıştığı ünlü isimler arasında sanat camiasının dev isimleri Seda Sayan, Hülya Avşar ve Yeliz Yeşilmen de bulunuyor.

Haberin Devamı

ÜNLÜLERİN KUAFÖRÜ RECEP GÜNGÖR İZMİR’DE

Sosyal medya sayesinde kendisi de ünlü bir isme dönüşen ve şimdilerde İzmir’de kuaför salonu açma hazırlıkları yapan Recep Güngör, ünlüler tarafından tercih edilmesini nedenini mesleğine duyduğu aşka bağlıyor: “Ben mesleğine âşık, sürekli kendini geliştirmeye çalışan, durmadan araştırmalar yapan biriyim. Sevdiğiniz bir mesleğiniz varsa, size iş değil hobi gibi gelir. Ben de hobim gibi gördüğüm bu işteki başarımı en üst seviyede tutmaya çalışıyorum. Gösterilen ilgi de beni daha çok motive ediyor. Uzun süredir saçını yaptığım sanatçıların yanı sıra yeni bir saç stili oluşturmak için benimle çalışmak isteyen başka ünlüler de var. Kapanma döneminde bir araya gelemediğimiz o isimlerle Ramazan Bayramı’nın ardından buluşacağız.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!