Ünlü modacı Pınar Bent: Bu ödüller sağlık çalışanlarına

Güncelleme Tarihi:

Ünlü modacı Pınar Bent: Bu ödüller sağlık çalışanlarına
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2021 17:33

Gelinlik tasarımcısı İzmirli Pınar Bent, Gelin Damat Dergisi tarafından Çırağan Sarayı’nda düzenlenen “5. Gelin Damat Fashion Day 2021” etkinliği kapsamında defile düzenledi. Tasarımlarıyla büyük beğeni toplayan ünlü modacıya organizasyonu yapan Gelin Damat Dergisi tarafından ödül verildi. Aynı gecede Türk İş Kadınları Rehberi de “yılın en başarılı kadınları” arasında gösterdiği Pınar Bent’e ödül takdim etti.

Haberin Devamı

 

 

ONLARA ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ

Çifte ödül sevinci yaşayan Pınar Bent, koronavirüs salgınına karşı verilen savaşta ön cephede mücadele eden sağlık çalışanlarını ve İzmir’de yaşayan ailesini  unutmadı. Ödüllerini sağlık çalışanlarına adayan Bent, yaptığı konuşmada “Ben bu ödülleri pandemi döneminde büyük özveriyle çalışan sağlıkçılarımıza ve aynı zamanda İzmir’de yaşayan ve her daim desteklerini hissettiğim aileme ithaf etmek istiyorum. Bu dönemde sağlığımızın yerinde olması ve ailemizin desteğini hissetmemiz çok önemli. Onlar olmadan hiçbir başarı söz konusu olamıyor.dedi.

3 SAĞLIK ÇALIŞANINA GELİNLİK HEDİYE EDECEK

Pınar Bent sağlık çalışanlarına sadece ödüllerini ithaf etmekle kalmadı, sürpriz bir de karar aldı. Başarılı modacı, evlilik hazırlığı yapan üç sağlık çalışanına gelinlik hediye edeceğini açıkladı: “Bizim için yaptıkları karşılığında bir teşekkür ifadesi olarak bu kararı aldım. Hediye edeceğim gelinliklerden biri, Gelin Damat Fashion Day’de düzenlediğim defilenin finalinde Zahide Yetiş’in giydiği tasarım.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!