Ünlü kuaför Yakup Minaz şimdi de Dubai ve Paris kadınlarını güzelleştirecek

Güncelleme Tarihi:

Ünlü kuaför Yakup Minaz şimdi de Dubai ve Paris kadınlarını güzelleştirecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2021 23:04

Kendi adını taşıyan kuaför salonunda sergilediği hünerleriyle şöhreti Avrupa’ya kadar ulaşan Yakup Minaz, yurtdışına açılmaya hazırlanıyor. Ünlü kuaför, Bahçeşehir’de hizmet veren salonunun ikinci ve üçüncü şubelerini Dubai ile Paris’te açacak.

Haberin Devamı


Kuaförlüğe henüz 10 yaşında küçük bir çocukken merak saran, mesleğin tüm inceliklerini öğrendikten sonra da Bahçeşehir’de kendi adını taşıyan bir salon açan Yakup Minaz, bugün “Türkiye’nin en iyi 5 kuaföründen biriyim” diyecek kadar büyük başarı elde etti. Aşkla bağlı olduğu mesleğini işin ustalarından öğrenen, öğrendiklerini de hayal gücüyle birleştirerek kendi stilini yaratan ünlü kuaför, artık sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da da tanınan bir isim.

Ünlü kuaför Yakup Minaz şimdi de Dubai ve Paris kadınlarını güzelleştirecek

KADINLAR BU SALONDAN MEMNUN AYRILIR
Bahçeşehir’de, geniş bahçesi bulunan üç katlı bir villada hizmet veren Yakup Minaz’ın başarılı uygulamalarına yurtdışından da çok fazla talep var. “Türkiye genelinde 10 bine yakın müşterim var. Her ne kadar pandemi sürecinde uçuş engeline takılsalar da yurtdışından gelen müşterilerimin sayısı da hayli fazla. Bu ilginin nedeni, kişiye gerçekten yakışacak saçı yapmamız. Benim salonuma gelen her kadın yüzde yüz değişir ve hepsi buradan memnun ayrılır” diyen Yakup Minaz, şimdilerde dünyaya açılma hazırlıkları yapıyor.

Haberin Devamı

HUMMALI BİR HAZIRLIK SÜRECİ
Ünlü kuaför, yurtdışı açılımının ilk adımlarını dünyanın en büyük metropollerinde atacak. Salonun ikinci ve üçüncü şubeleri, Dubai ile Paris’te hizmete girecek. Çalışmalarını sürdüren Yakup Minaz, “Dubai ve Paris’ten gelen çok sayıda müşterimiz vardı. Onlara artık kendi şehirlerinde hizmet vereceğiz. Hummalı bir hazırlık süreci geçiriyoruz. Bu iki şehirdeki şubelerimiz, pandemi sürecinin ardından kapılarını tüm kadınlara açacak” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!