Tuluyhan Uğurlu'dan 'Kainat Sensin'

Güncelleme Tarihi:

Tuluyhan Uğurludan Kainat Sensin
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2018 10:14

Tuluyhan Uğurlu'dan 'Kainat Sensin'

Haberin Devamı

MÜZİK dünyasında farklı projelerde yer alıp, konserler veren piyanist-besteci Tuluyhan Uğurlu, bu kez 'Kainat Sensin' adı altında meditatif bir gösteri ile seyircisiyle buluşacak.

İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde 14 Aralık Cuma saat 20.00'da gerçekleşecek 'Kâinat Sensin' isimli bu yeni projede Tuluyhan Uğurlu, astrolog ve kişisel gelişim uzmanı Zeynep Değirmencioğlu ile aynı sahneyi paylaşacak. Tuluyhan Uğurlu kâinat görüntüleri eşliğinde çalarken, Zeynep Değirmencioğlu konuşmalarıyla günlük sıkıntılar için izleyenlere yol gösterecek.

Piyanist ve besteci Tuluyhan Uğurlu, 2018'in son günlerinde yepyeni bir proje ile kâinatı sorgulamaya devam ediyor. NASA'nın uzay görüntüleri eşliğinde başlayan konserinde önce dinleyiciyi sonsuz boşlukta bir yolculuğa çıkaracak olan Tuluyhan Uğurlu'nun piyanosundan çıkan farklı melodiler ve tınılarla dinleyici kendi dünyasından kopup, göklere yükselecek.

Etkinlik ile ilgili bilgi veren Tuluyhan Uğurlu, "Müzikle yapılan hazırlık döneminin ardından Zeynep Değirmencioğlu sözüyle bu mistik ortama katılarak, dertler, sıkıntılar, kafalardaki soru işaretleri, aşk acıları, onur kırıklıkları, dinmeyen acılar salonun kapalı kapılarının içine hapsolup, izleyenlerden koparak orada birlikte oturulunan ama birbirini tanımayan insanların duygularıyla karışacak. Zeynep Değirmencioğlu, yumuşacık sesiyle bu çözümsüz sanılan sıkıntıları, umutsuzluk ve kırıklıkları kâinatın hoşgörü ve sevgi ırmaklarının içinde eritirken, ben piyanom ile bu duyguların, coşku ile, sevinçle, kimi acıyla dışa vurulmasına yardımcı olacağım. Zeynep ise şöyle fısıldayacak: Kainatı duyalım, gök kuşağının renklerine bürünelim, sevgi ve duayla kucaklaşalım. Evren enerjilerimizi birleştirelim ve kâinatı aydınlatmaya çalışalım. Tüm İzmirli müzikseverleri bu geceyi bizimle paylaşmaya davet ediyoruz" dedi.

Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!