Tony Avlar Instagram’ da Başarılı Olmanın Sırlarını Açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Tony Avlar Instagram’ da Başarılı Olmanın Sırlarını Açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2021 22:35

 Kısa sürede her paylaşımıyla keşfette yer almayı başaran Sosyal medya fenomeni İzmirli Tony Avlar, önümüzdeki ay İzmir’e geliyor. Avlar, Başarı için izlediği yöntemleri ve taktikleri sosyal medya kullananıcıları ile paylaştı.

Haberin Devamı

“Sosyal medyanın en çok indirilen platformlarından birisi olan instagramda başarılı olmanın birçok yolu vardır. İnstagramın belirli algoritmalara sahip olduğunun ve bazı kurallarının olduğunu elbette biliyoruz. Keşfete düşmek için öncelikle Instagram profillerinin açık olması yani paylaşılan gönderilerin herkese ulaşabilmesi için hesabın gizli olmaması gerekmektedir. Paylaşılan gönderileri kendiniz hazırlamalısınız. Özgün olmalı, herkesin yaptığı ve birbirini tekrarlayan gönderilen artık takipçilerin ilgisini çekmiyor. Profiliniz kendine özgü gönderiler ve dönemin akımına göre düzenlenmelidir. Diğer bir husus olarak gönderilerinizin altına kullanacağınız hashtag yani etiketlerdir. Kullanacağınız maximum 5-7 etiketle birden çok kullanıcıya erişebilir hatta çok daha fazla takipçiye sahip olma imkânı bulabilirsiniz.” Şeklindeki ifadeleri ile önemli hususlara değindi.

Haberin Devamı

Sosyal medya fenomeni Tony Avlar sözlerine “Keşfet, Instagram'ın uç noktalarından birisi, birçok etkileşim ve birçok takipçinin geri dönüşü anlamına gelmektedir. Özellikle beğeni ve yorum yapılması intagramın keşfete daha çok çıkmasına sebep olmaktadır. Bunun yanı sıra gönderilerinizin kaydedilmesi ve paylaşılması da keşfet için büyük önem taşır. Ve her gönderinize konum bilgisini muhakkak koymalısınız. Ürün tanıtımı yapmak isteyen kullanıcılar için, tanıtacakları ürünü takipçilerinin isteklerine göre seçmeleri gerekmektedir. Takipçilerinin isteklerini dinleyen ve yorumlarını okuyan bir kullanıcı sürekli olarak etkileşimlerde bulunarak instagramda başarıyı yakalayabilirler. Eğer instagram da başarılı olabilmek ve yüksek takipçi sayısına ulaşabilmek istiyorsanız; sürekli olarak aktif olun ve etkileşimlerinizde kullandığınız dilinize çok dikkat edin” diyerek devam etti.

Başarılı sosyal medya fenomeni İzmirli Tony Avlar son olarak, “Kısacası aktif profil ve özgün paylaşımlar ile başarılı olabilecek Instagram hesaplarını geliştirmek de siz kullanıcıların elindedir. Spesifik konularda paylaşımlar yapıyorsanız o alandaki takipçileriniz daha fazla olacaktır. Siz de profilinizi, story veya akış gönderilerinizi buna göre seçmeli, düzenlemelisiniz. Sizi takip eden insanların beklentilerini karşılayan gönderiler her zaman çok daha fazla ilgi görür ve etkileşimi daha fazla olur.” Şeklindeki sözleri ile yararlı tavsiyelerini tamamladı.

Haberin Devamı

Gündemi çok sıkı takip eden Avlar, önümüzdeki ay İzmir'de gerçekleştireceği "Sosyal Medyada Başarılı Olmak"  adlı seminerinin çok yakında duyurusunu yapacağını ve çok heyecanlı olduğunu sosyal medyanın farklı yönleriyle ele alınacağı bir eğitim olacağını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!