Terzi usulü proje tasarımı

Güncelleme Tarihi:

Terzi usulü proje tasarımı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2022 19:30

YAŞAM kalitesini artırma hedefiyle 2016’da İzmir’de kurulan Armak Mimarlık, onlarca yenileme, tadilat ve dekorasyon projesine imza attı. “Konusunda uzman kadromuzla müşterilerin yaşam kalitesini arttırma hedefini hayal gücü, tasarım, teknoloji, fonksiyonellik ve sürdürülebilirlikle harmanlayarak kalıcı mutluluklar sağlıyoruz” diyen Armak Mimarlık’un kurucusu Mert Koç, terzi titizliğiyle projeler tasarladıklarını dile getirdi. Mert Koç, şöyle devam etti:

Haberin Devamı


HER GÜN KONTROL
“Uygulamalar mimarlarımız denetiminde yapılıyor ve gün sonu kontrollerin ardından bir sonraki adıma geçiliyor. Böylelikle ortaya çıkabilecek hata payını minimumda tutmayı hedefleyerek, teslim anında ortaya kusursuz bir eser çıkarmış oluyoruz. Teslim sonrasında da projenin niteliğine göre verilen garanti süreleri dahilinde çıkabilecek aksaklıklarla ilgili müşterilerimizin her zaman yanında oluyoruz.”

ANAHTAR TESLİM
Mert Koç, çalışma prensipleriyle ilgili de şu bilgeleri paylaştı:
“Yine müşterilerimize talepleri doğrultusunda farklı firmalara hazırlatmış oldukları tasarımlarının uygulama veya uygulama kontrolörlüğünün yanı sıra ürün seçimi, mekana uygun renk-doku çalışmaları, kişiye özel mobilya detay çalışması, ölçülü yerleşim planı, tasarım ve görselleştirme, anahtar teslim proje, mimarlık ve danışmanlık hizmeti de veriyoruz. Özellikle İzmir ve çevresinde konut, iş yeri, mağaza, restoran, otel, kafe, okul, hastane, poliklinik ve eczane gibi birçok farklı projeyi en küçük aksesuarından mobilyasına kadar tüm detaylarıyla A’dan Z’ye anahtar teslimi çalışıyoruz.” 

Haberin Devamı


YENİLENME YILI
“KOVİD-19’la birlikte evlerimize kapandığımız dönemde yaşam alanlarımızı güzelleştirmeye yönelik neler yapabileceğimize dair düşünmek için fazlasıyla vaktimiz oldu” diyen Mert Koç, “Belki sadece yeni bir sehpa alarak salonumuza pozitif bir enerji katmak ya da banyo veya mutfağımızı yenileyerek eskinin enerjisinden kurtulmak istedik. Tüm bu düşünceler içinde olan müşterilerimize destek olup hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Biz 2022’yi yenilenme yılı olarak görüyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!