Taşdelen Grup İnşaat A.Ş. Yönetim Kulu Başkanı Yusuf Taşdelen: Gelecek sezon sürprizlerle geliyoruz

Güncelleme Tarihi:

Taşdelen Grup İnşaat A.Ş. Yönetim Kulu Başkanı Yusuf Taşdelen: Gelecek sezon sürprizlerle geliyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2022 18:43

İnşaat sektöründe başarılı projeleriyle adından söz ettiren Taşdelen Grup İnşaat, Çeşme’de hayata geçirdiği Sera Beach’le turizm sektörüne de hızlı bir giriş yaptı. Yönetim Kulu Başkanı Yusuf Taşdelen, “Gelecek sezon için yenilikçi, müşteri memnuniyetini ön planda tutan önemli yatırımlar gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki yaz aylarında misafirlerimizi pek çok sürpriz bekliyor olacak” dedi.

Haberin Devamı

 

YURTİÇİNDE ve yurtdışında altyapı işlerinden toplu konutlara, restoranlardan hastane binalarına, büyük ve küçük ölçekte tüm yapı alanlarını birbirinden ayırt etmeden üstün kalite ve detay çözümlemeleriyle hizmet veren Taşdelen Grup İnşaat, turizm sektörüne de hızlı bir giriş yaptı. Çeşme’nin en güzel koylarından biri olan Hacettepe’de kapılarını açan Sera Beach, kolay ulaşımı, denizi, doğası ve muhteşem deniziyle gelenleri kendine hayran bırakıyor. İnşaat sektöründe birbirinden başarılı işlere imza atarak adından söz ettiren Taşdelen Grup İnşaat A.Ş. Yönetim Kulu Başkanı Yusuf Taşdelen’le projeleri, sektörel yatırımları ve Sera Beach’i konuştuk.

Taşdelen Grup İnşaat A.Ş. Yönetim Kulu Başkanı Yusuf Taşdelen: Gelecek sezon sürprizlerle geliyoruz


* Yusuf Bey öncelikle sizi tanıyalım... Yusuf Taşdelen kimdir?
- 1972 Ağrı Patnos doğumluyum. Evliyim, Dilara ve Rana isimli iki kızım, Yunus Emre adında da bir oğlum var. İzmir’de yaşıyorum. Taşdelen Grup İnşaat A.ş.’nin kurucusu ve yönetim kurulu başkanıyım.
* Taşdelen Grup İnşaat olarak ne gibi çalışmalara imza atıyorsunuz?
- Taşdelen İnşaat bugün pek çok kişinin bildiği, tanıdığı ve güvendiği bir firma. Bu da bizim tercih sebebi olmamızı sağlıyor. İzmir merkez ve ilçelerinde pek çok önemli ve büyük projede yer alıyoruz. İnşaat sektörüne bu anlamda katkıda bulunduğumuza inanıyorum.
* Taşdelen Grup İnşaat olarak yatırımlarınız neler?
- Gıda Çarşısı’nda inşaat malzemeleri üzerine toptan ve perakende satış yerimiz var. Turizm sektöründe önemli yatırımlarımız mevcut. Hedef tabii ki de ülke ekonomisine katkıda bulunmak ve iş portföyümüzü geliştirmek. Bu sayede de belirlediğimiz hedeflerimize ulaşmak diyebiliriz.
* Taşdelen Grup İnşaat olarak yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek turizm sektörüne de giriş yaptınız. Turizme girme kararını nasıl aldınız?
- Yıllardır Çeşme’de inşaat sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Turizm sektörüne girmemiz biraz da tesadüf oldu ve aslında spontane gelişti. İnşaat işiyle ilgili çalışırken böyle bir teklif geldi. Biz de değerlendirmeye karar verdik. Böylece Sera Beach hikayemiz başlamış oldu. Sera Beach’le ilgili çok önemli işlere imza atmak istiyoruz. Sera Beach’i sektörün en iyilerinden biri konumuna getirmeyi hedefliyoruz.

Haberin Devamı

Taşdelen Grup İnşaat A.Ş. Yönetim Kulu Başkanı Yusuf Taşdelen: Gelecek sezon sürprizlerle geliyoruz


* Neden Çeşme’yi tercih ettiniz?
- Çeşme ülke turizminin en önemli markalarından biri, ondan dolayı tercih ettik. Yaz Çeşme’de bir başka... Bana göre Çeşme turizminin daha iyi bir şekilde tanıtılması ve Bodrum’la yarışacak hale getirilmesi lazım. Burada turizm kısa tutuluyor, sadece yaz aylarıyla sınırlı... Biz bunu kışı da yaymayı planlıyoruz. Sera Beach’i yaz-kış açık olacak şekilde cazibe merkezi haline getirmeyi planlıyoruz. Çeşme’de tatil 12 ay devam etmeli, çünkü bunu hak ediyor.
* Çeşme’ye yeni yatırımlarınız da olacak mı?
- Şartlar oluşursa turizm yatırımlarının en gözde ilçesi Çeşme ve bunu da değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum.
* Şirket olarak geleceğe yönelik hedefleriniz neler?
- Taşdelen Grup şirketleri olarak yatırımlarımız devam edecek. Geleceğe yönelik, ülke ekonomisine katkıda bulunmaya yönelik, kısacası bu güzel ülke için taş üstüne koyabileceğimiz, kalkınmasına katkı sağlayabilecek her türlü yatırıma ilerleyen dönemde de açığız diyebilirim.
* Sera Beach hakkında da konuşalım... Burasını diğer beachlerden ayıran en önemli özellik nedir?
- Sera Beach’in sezon açılışını Doğukan Manço ile yaptık. Burası Çeşme’de rüzgar ve deniz dalgası olmayan tek koy üzerinde (Hacettepe) yer alıyor. Çeşme’nin en gözde yerlerinden biri. Ulaşımı kolay, denizi ve doğası muhteşem. 600 araçlık özel otoparkıyla da Çeşme’yi sevenlerin hizmetinde.
* Yeni sezonda ne gibi yenilikler misafirlerinizi bekliyor olacak?
- Gelecek sezon için yenilikçi, müşteri memnuniyetini ön planda tutan önemli yatırımlarımız olacak. Kış aylarından itibaren gelecek sezon hazırlıklarımıza başlayacağız. Önümüzdeki sezona sürprizlerimiz ve yeniliklerimizle en iyi şekilde hazırlanmayı planlıyoruz. Önümüzdeki yaz misafirlerimizi pek çok sürpriz bekliyor olacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!