Taner Çağlı İngilizce öğreterek fenomen oldu

Güncelleme Tarihi:

Taner Çağlı İngilizce öğreterek fenomen oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2021 10:28

Geliştirdiği İngilizce öğrenme sistemi, Taner Çağlı’nın hayatını değiştirdi. Aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu on binlerce kişiye İngilizce öğreten Çağlı, şimdi bir sosyal medya fenomeni. “İngilizcenin matematiğini yazan adam” olarak da tanınan Taner Çağlı, aynı zamanda Türkiye’nin en çok kazanan İngilizce öğretmeni.

Haberin Devamı


Taner Çağlı, 2009 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin Çevirmenlik Bölümü’nden mezun oldu. Çeviri yapan bir robot yazılım geliştirmek amacıyla çalışmalar yaparken yepyeni bir İngilizce öğrenme sistemi icat etti. Ve bulduğu sistem, tüm hayatını değiştirdi. “İngilizcenin bir matematiği var. Ben de bu matematiği çözmeyi, İngilizce kodlamayı öğretiyorum” diyen Taner Çağlı, 2011 yılında kurduğu Dil Mektebi ile eğitim vermeye başladı.

INSTAGRAM FENOMENİ
Başarılı sistemiyle ünü kulaktan kulağa yayılan Taner Çağlı’nın 10 yıl içinde on binlerce öğrencisi oldu. Üstelik o öğrenciler arasında çok sayıda ünlü isim de var. Sosyal medyada fenomen haline gelen Taner Çağlı’yı Instagram’da yaklaşık 800 bin kişi takip ediyor. Paylaşımları beğeni rekorları kıran Çağlı, aynı zamanda Türkiye’nin en çok kazanan İngilizce öğretmeni.

Haberin Devamı

ONLINE EĞİTİM VERİYOR
Pandemi sürecinde eğitimlerine online olarak devam eden Taner Çağlı, önümüzdeki eğitim programını ise 16 Ocak’ta başlatacak: “Daha önceki eğitim formatımızda ayda 1 hafta sonu ‘yüz yüze’ İngilizce kampları yapıyor, sonrasında 28 gün online devam ediyorduk. Salgın endişesinden dolayı, yüz yüze kamplarımızı da çevrimiçi gerçekleştirmeye karar verdik. Sorumluluklarını yerine getiren her öğrenci, 4 ayın sonunda bu eğitimi ileri düzeyde İngilizce konuşarak tamamlar.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!