Talatpaşa Tıp Balçova’ya geliyor

Güncelleme Tarihi:

Talatpaşa Tıp Balçova’ya geliyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2021 17:56

25 yıl önce Talatpaşa Bulvarı’nda kurulan Özel Talatpaşa Tıp Laboratuvarı, çokyakında Balçova’da açacağı beşinci şubesiyle hasta kabulüne başlayacak.

Haberin Devamı

25 yıldır İzmir’in çeşitli bölgelerinde faaliyet gösteren Talatpaşa Laboratuvarlar Grubu, yaptığı atılımlar, kaliteli hizmet anlayışı ve hızlı büyüme ivmesiyle kaliteli sağlık hizmeti vermeye devam ediyor. 1996 yılında butik bir tıp laboratuvarı olarak hizmet vermeye başlayan kurum, 2016 yılında Uzm. Dr. Serdar Seven tarafından devralındıktan sonra hızlı bir büyüme sürecine girdi. 2017 yılında ikinci şubesini Alsancak’ta açtıktan sonra 2018 yılında Karşıyaka Mavişehir’de, 2020 yılında Bayraklı’da şube açarak İzmir’de toplam dört şubeye ulaşan Talatpaşa Tıp Laboratuvarı’nın beşinci şubesi, kısa bir süre sonra Balçova’da hizmet vermeye başlayacak.

Talatpaşa Tıp Balçova’ya geliyor

Haberin Devamı

REFERANS LABORATUVAR

Daha önce İzmir’de çalışılmayan birçok testi kendi bünyelerinde çalışmaya başladıklarını belirten Uzm. Dr. Serdar Seven, hedeflerinin bölgenin referans laboratuvarı olmak ve bu amaca yönelik olarak yüzde 100 hasta memnuniyeti için hiç durmadan çalışmak olduğunu söyledi. Koronavirüs pandemisi döneminde yatırımlarına devam ettiklerini belirten Uzm. Dr. Serdar Seven, şöyle dedi: “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sağlık sektörü, çalışmalarına hiç ara vermedi. Laboratuvar olarak biz de bu süreçte elimizden geleni yaptık ve tüm önlemleri alarak çalışmalarımıza devam ettik. Sadece rutin çalışma ile kalmayıp bu süreçte yatırım yapmaya da devam ettik. Geçtiğimiz yıl İzmir’in yeni gelişen ve cazibe merkezlerinden birisi olan Bayraklı bölgesine bir yatırım yaptık. Şimdi de Balçova bölgesindeki yeni yatırımlarımızla bu bölgeye hizmet vermeye hazırlanıyoruz. Çok yakında Balçova’da hasta kabulüne başlayacağımız merkezimizin bölge halkına şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz. Her zaman için hedeflerimiz hasta odaklı çalışan, hızlı ve doğru sonuç vermeyi ilke edinmiş laboratuvarlar zinciri oluşturmak olmuştur. Bu yolda bize destek veren tüm hekim ve hastalarımıza teşekkür ediyoruz.”

Haberin Devamı

Talatpaşa Tıp Balçova’ya geliyor

HASTALIKLAR ERKEN TEŞHİS EDİLEBİLİYOR

UZM. Dr. Serdar Seven, modern tıpta laboratuvar testlerinin optimum kullanımı durumunda birçok hastalığın henüz ortaya çıkmadan veya çok erken safhalarda yakalanabildiğini belirterek, şu bilgileri verdi: “Önleyici sağlık hizmetlerinin önemi tüm dünyada gittikçe artıyor. Dolayısıyla dönemsel olarak yapılacak check-up testleri veya ailesel risk nedeniyle yapılması gereken testler, bizim için yol gösterici olabiliyor. Erken dönemde yakalanan hastalıkların iyileşme oranı çok daha yüksek. Ayrıca tedavi süreleri ve maliyetleri oldukça düşük. Bu nedenle henüz hastalık ortaya çıkmadan yapılan tarama ve kontrol testlerine bir maliyet olarak değil, sağlığımıza bir yatırım olarak bakılması gerekiyor.”

Haberin Devamı

SIKI ÖNLEMLER DEVAM EDİYOR

KOVİD-19 sürecinin en başından itibaren koronavirüs salgınına yönelik aldıkları önlemlere devam ettiklerini belirten Uzm. Dr. Serdar Seven, “Tüm şubelerimizde, çalışan ve hasta sağlığı her şeyden önce geliyor. Bu yüzden Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’nun yayınladığı öneri ve önlemleri sürekli takip ediyor ve tüm şubelerimizde uyguluyoruz. Laboratuvarımıza gelen hastalarımızın da kendi sağlıkları açısından maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymalarını ve randevu saatleri konusunda hassas olmalarını öneriyoruz” dedi.

HER ŞEYDEN ÖNCE KALİTE

KALİTENİN kendileri için her şeyden önce geldiğini belirten Uzm. Dr. Serdar Seven, “Laboratuvarımız ISO 9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi belgesine sahip. Laboratuvarımızda çalışılan tüm testler altın standart veya altın standarda en yakın cihazlar ve metotlarla çalışılır. Çalışılan tüm testler iç kalite standartları prosedürlerine uygun olarak kalibre ve kontrol ediliyor. Çalıştığımız testler bağımsız dış kalite kontrol firmaları tarafından denetleniyor. Böylece her test için sürekli olarak kontrol altında çalışma sistemimiz oluşmaktadır” dedi.

Haberin Devamı

Talatpaşa Tıp Balçova’ya geliyor

KISA SÜREDE HIZLI BÜYÜDÜK

BAŞLANGIÇTA butik çalışan tek şube ve 5 kişilik bir ekibe sahip olduklarını belirten Uzm. Dr. Serdar Seven, beş yıl içinde şube sayılarını beşe, personel sayılarını ise 55’e çıkardıklarını açıkladı. İşlem hacminin yaklaşık 40 kat arttığını vurgulayan Seven, “Yıllık ortalama 70 bine yakın hastaya hizmet veriyoruz. Bölgede lider laboratuvar olmak için çıktığımız bu yolda hiç durmadan çalışıyoruz. Laboratuvarımıza gelen her hasta bizim için özel. Hasta odaklı, memnuniyet esaslı çalışmak kurum kültürümüz. Hastanın laboratuvarımızda karşılanması, kayıt işlemlerinin hızlı bir şekilde tamamlanması, kanının en acısız ve konforlu şekilde alınması, sonuçlarının en hızlı ve doğru olarak çalışılıp raporlanması ve hastamıza ile hekimine iletilmesi aşamalarının her biri büyük bir titizlikle yapılıyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

SIRA YURTDIŞINDA

GELECEK hedefleri hakkında da bilgiler veren Uzm. Dr. Serdar Seven, bugün için İzmir’in önemli tıp laboratuvarlarından biri olduklarını söyledi. Seven, “Kısa vadeli hedefimiz hasta odaklı hizmet anlayışımız ve kalitemizden ödün vermeden Ege Bölgesi’nin en büyük laboratuvarı haline gelmek. Uzun vadedeki hedefimiz ise önce yurtiçinde Ege Bölgesi dışına çıkmak, sonrasında ise ülkemizi yurtdışında açacağımız şubelerle temsil etmek” ifadelerini kullandı

TEKNOLOJİYE YAKIN TAKİP

TEKNOLOJİ çağında yaşadığımızı, bu nedenle tüm gelişmeleri yakından takip ettiklerini, yeni sistem ve test teknolojilerini kullanmak için sürekli yatırım yaptıklarını belirten Serdar Seven, “Bilgisayar altyapımızı sürekli güncelliyor ve en güvenilir şekilde hasta sonuçlarımızı saklıyoruz. Dijitalleşmenin son derece önemli olduğu günümüzde mümkün olduğunca tüm hizmetlerimizi dijital olarak vermeye gayret ediyoruz” dedi.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!