Suyun geleceğini resmettiler

Güncelleme Tarihi:

Suyun geleceğini resmettiler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2026 04:23

İZMİR Doğalgaz ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle bu yıl 13’üncüsü düzenlenen geleneksel resim yarışması sonuçlandı.

Haberlerimizi Google’da Takip Edin
Gelişmelerden anında haberdar olun.
Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin
Haberin Devamı

Suyumu Koruyorum, Geleceğimi Boyuyorum’ temasıyla gerçekleştirilen yarışmaya toplam 205 eser katıldı. Yapılan değerlendirme sonucunda 3 eser derece, 3 eser mansiyon ödülüne layık görülürken, 14 eser ise sergilenmeye değer bulundu. Ödüller, 15 Mayıs’ta İzmir Doğalgaz Genel Müdürlük Binası’nda düzenlenen törenle sahiplerine takdim edildi.

ÖDÜLLER SAHİPLERDİNİ BULDU

Yarışmada birinciliği Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları Narlıdere Kampüsü öğrencisi Lara Elis Karakaya kazanarak 20 bin TL’lik ödülün sahibi oldu. İkincilik ödülünü Bornova Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu öğrencisi Salih Arda Yalçınkaya 10 bin TL ile alırken, üçüncülük ödülü ise Aliağa Şehit Murat Coşkun Ortaokulu öğrencisi Emir Kuzey Yıldız’a 7 bin TL olarak verildi. Mansiyona layık görülen Bornova Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu öğrencisi Efsa Hatunoğlu, Karabağlar Tahir Merzeci Ortaokulu öğrencisi Muhammed Hammami ve Torbalı Turuncu Koleji öğrencisi Zerya Gül Karagöz ise 5’er bin TL ile ödüllendirildi. Sergilenmeye değer bulunan 14 eserin sahibi öğrencilere de bin 500’er TL değerinde hediye çeki takdim edildi.

BAKMADAN GEÇME!