Startkey Life Gayrimenkul’den İzmir’in kuzeyine yatırım daveti

Güncelleme Tarihi:

Startkey Life Gayrimenkul’den İzmir’in kuzeyine yatırım daveti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2020 15:23

Uğur Sezginer ve Nihan Tanerler'in önderliğinde 30 kişiden oluşan emlak danışmanlık firması Startkey Life Gayrimenkul, Mavişehir'in emlak mağazası olarak hizmet veriyor.

Haberin Devamı

 

Tüm gayrimenkul profesyonelleri yeni yönetmelik gereği, yetki belgelerini almış, tüm eğitimlerini tamamlamış ve şahıs şirketlerini kurmuş şekilde profesyonel gayrimenkul danışmanlığının en iyi örneklerini sunarak müşterilerinin tüm alım, satım ve kiralama işlemlerinde başarılı sonuçlar sunmakta.  

 

Ofis Broker’larından Uğur Sezginer İzmir’de gayrimenkul talebinin artarak devam edeceğini, İzmir’e yatırım yapanların kazançlı çıkacağını ve özellikle de İzmir’in kuzeyinde ciddi yatırım fırsatları olduğunu ifade etti. Mavişehir’den başlayarak, Ataşehir, Balatçık, Sasalı, Seyrek, Ulukent bölgeleri sürekli gelişim içerisinde, özellikle Seyrek bölgesi Bakırçay Üniversitesinin tekrar faaliyete geçmesiyle birlikte, şuan 3000 olan öğrenci kapasitesinin ilave bina yapımlarıyla 30.000’e kadar çıkarılmasıyla bölge ciddi bir gayrimenkul talebi görecek diyen Sezginer, ayrıca Seyreğe yapılacak çevre yolu bağlantısı ve açılacak yeni imar alanlarıyla Seyrek yatırımcıyı oldukça mutlu edecek şeklinde görüşlerini bildirdi.

 

Haberin Devamı

Broker Nihan Tanerler, Seyrek bölgesinde satışlarına devam ettikleri Begonvilla projesinde 0,79 faiz oranlarıyla daire fiyatına villa sattıklarını söyledi. Projenin Bakırçay Üniversitesine yürüme mesafesinde olduğunu ifade eden Tanerler, Mavişehir’e araçla 15 dk. gibi bir zamanda ulaşabiliyorsunuz dedi. Mart 2020’de yaşamın başlayacağı proje, 14.648 m2 alana kurulmuş olup; toplam 40 adet villadan oluşmaktadır. 799.000 TL’ye villa sahibi olmak için, herkesi örnek villamızı görmeye bekliyoruz diyen Tanerler sözlerini tamamladı.   

 

Gayrimenkul Danışmanlığının son yıllarda kimlik değiştirdiğini anlatan Uğur Sezginer, eskiden olduğu gibi klasik yöntemlerle değilde günümüz teknolojisini kullanarak müşteriyi bekleyen değil müşteriyi bulan ve müşteriye giden sistemi tercih ettiklerini anlattı. 360 derece sanal tur çekimleri, drone kameralar ile çekilen tanıtım filmleri, sosyal medyada ve Google'da sponsorlu çalışmalar ile güçlü veritabanı firmayı öne çıkaran özelliklerden bazıları.  

Haberin Devamı

Sektörde artık çok iyi kariyerlere sahip gayrimenkul profesyonellerinin bulunduğunu anlatan Sezginer, Gayrimenkul Danışmanlığı'nın yüksek kazanç imkanı ve sunduğu kariyer basamaklarıyla yeni dönemin gözde mesleği olacağından bahsederken, bu mesleği yapmayı düşünen herkesi tanışmak için beklediklerini ifade etti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!