Sosyal medya fenomeni Efe’den single sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Sosyal medya fenomeni Efe’den single sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2021 17:27

Sosyal medyada ‘Tsbusy’ nick’ini kullanan genç yetenek Efe, büyük beğeni toplayan cover şarkılarının ardından ilk single’ı için kolları sıvadı. İzmir’li  profesyonel bir ekiple işbirliği yapan Efe’nin hedefi, çıkar çıkmaz listelerde zirveye oturacak kadar iddialı bir şarkı hazırlamak..

Haberin Devamı

 

 

Sosyal medyada paylaştığı eğlenceli videolar ve cover’ladığı şarkılarla geniş bir takipçi kitlesine ulaşan Efe nam-ı diğer Tsbusy, profesyonel müzik dünyasına adım atmaya hazırlanıyor. Sesiyle beğeni toplayan genç yetenek, ilk single’ının sözlerini yazmak  için İzmir Çeşme’de tuttuğu bir evde kendini inzivaya çektiğini, burdaki hayranlarıyla zaman zaman bir araya gelerek onlardan da ilham aldığını ve hayranlarının görüşlerinin çok önemli olduğunu belirtti.

MÜZİĞİN USTALARIYLA ÇALIŞIYOR

Instagram’da 300 bine yakın takipçisi bulunan ve her paylaşımı beğeni rekorları kıran Efe, yeni kariyerine iddialı bir başlangıç yapmak için ilk single’ını işin uzmanlarına emanet etti. Profesyonel bir ekiple işbirliği yapan Efe, yayınlayacağı şarkıyla hem sosyal medyaya hem de müzik listelerine damga vurmayı hedefliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!