Sınavlarımız devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Sınavlarımız devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2021 13:44

TEMMUZ ayının hareketli günlerinden geçerken sınavlarımızda devam ediyor. Güzel ve şefkatli bir yeni ayın ardından bayram arasıyla aile ilişkilerimizi güçlendirmeye dikkat edelim. Büyük sofraların kurulduğu, herkesin birbirine sarıldığı ve sevginin aktığı zamanlar. Bu bayram bizim için manevi olarak çok kıymetli... Hayatın akışından inişler ve çıkışlar var astrolojide de öyle. İyi bir zaman dilimi kimi için fırsatı getirirken kimi için zorlanmaları getirebiliyor. Herkesin kendi tekamülü içinde sınavları var. Bu haftanın genel gündemi ise şöyle:

Haberin Devamı

Astroloji Ve Enerji Danışmanı
Laçin UZUNÇELEBİ

 

MERHAMETİN GÜÇLÜ OLDUĞU BİR GÜN

“Özellikle 18 Temmuz ve civarı günlerde babamız, patronumuz, eşimiz gibi hayatımızdaki eril figürlerden gelen bizi baskılayan, kalbimizi acıtan, bizi zorlayan enerjiler var dikkat. İlişkiler açısından biraz karamsar hava söz konusu. Ayın 20’si ise bu enerjiyi toparlıyoruz. Bu durum genel piyasa özellikle altın piyasalarına da yansıyabilir. Bayramın ilk günü kadınlar için biraz daha hassasiyetin olduğu, iletişim açısından söylenen sözlerin acıttığı durumlar var. Tabi bu iştah artışını da gösteriyor aşırıya kaçmamakta fayda var. Bir yandan da sevginin çok olduğu, merhametin güçlü olduğu bir gün.”

YENİ AYLA BİRLİKTE YÜKSELİYOR

Haberin Devamı

22 Temmuz ise güneşin Aslan burcuna geçmesi ve Venüs’ün de başak burcuna geçmesiyle haftanın önemli günlerinden biri haline geliyor. 21’i 22’e bağlayan gece saat 01.25 ile 02.45 saatler arası gökyüzünde dilek dilemek niyet etmek ve romantizm için güzel vakitler. Merkür yengeç burcuna geçti. 11 Temmuz ile 28 Temmuz arasında iletişimimiz ailemize, sevdiklerimize göre şekilleniyor. Aile teması, yengeç burcundaki yeni ayla birlikte daha da yükseliyor. Bolca evlilik teklifi haberi alabilir, aile yuva kurmak isteyebilir, gayrimenkul alım satımı gündemde olabilir. Merkür iletişim gezegeni olduğu için bolca dilimizde ailemiz, sevdiklerimiz, anılarımız, geçmişteki özlemlerimiz var. Nostaljinin yükseleceği bu dönemde eski filmleri izlemek, eski şarkılarda aşkı aramak çokça olacaktır.

DÖNGÜYÜ DÖNÜŞTÜREBİLİRSİNİZ

90’lar pop ile enerjimizi yükseltebiliriz bol bol mesela. Bilinçaltı çalışmaları, regresyon, duygusal özgürleşme tekniği gibi enerji çalışmalarıyla birlikte şifa bulunabilecek bir dönem özellikle. Hayatında seni bloke eden, sürekli yaşadığın aynı olaylar var ise bilinçaltı dönüşüm çalışmaları ile bu kısır döngülerini dönüştürebilirsin bu dönem. Annemizle olan ilişkimiz bizim partnerimiz ile olan ilişkimize çok da benzediği için anne karnından gelen bu bazı duyguların dönüşmesi özel hayatında pozitiflik yaratacaktır.

Haberin Devamı

KIRGIN KALPLERİ BİRLEŞTİRİN

En çok bu dönemde akrep, balık, boğa ve başak burçları pozitif etki alacaktır. Oğlak, koç, teraziler ve yengeçler için ise iletişimin daha hassas olduğunun altını çizeyim. Kalp kırgınlıkları, affedilmeyi bekleyen ilişkiler ortaya çıkarken en çok da biz merhamet göstermeli ve affetmeliyiz. Alıngan davranıp küslük yaratmanın kimseye bir katkısı olmayacağı gibi boşuna enerjisel negatif yük oluşturacağız. En güzeli bu enerjiyi serbest bırakmaktır. Merkür ve şiron zorlayıcı açısı bir yandan ailede ki yaraların konuşularak şifaya dönüşmesi için bize şans veriyor. Bu şansı lütfen kalk kırarak değil, kırgın kalpleri birleştirerek kullanalım.

Haberin Devamı

KOLEKTİF ÇALIŞMALAR GELİYOR

24 Temmuz saat 19.34’de Merkür ile Neptün arasındaki uyumlu enerjiyle iletişimde biraz daha hassas ve kalpleri yumuşatan bir etki var gökyüzünde. Küslerin barışması için bu güzel etkiyi kullanabiliriz. 24 Temmuz 05.36’da kova burcunda bir dolunay yaşayacağız ve hayatımızda bir tamamlanma süreci yaşayacağız bireysel haritalarımızda kova burcunun kestiği ev konularıyla alakalı. Kova dolunayıyla özgürlük enerjisi, kolektife yapılan çalışmalar, ileri teknolojinin gündeme gelmesi, bazı kısıtlamalara ya da sosyal medya düzenlemeleri, bazı yasaların güncellenmesi oluşabilir.Merkür’ün de Pluto ile zor açısı gençlerin, eğitim sektörünün bir dönem daha psikolojik olarak zorlanmasını gösteriyor. Ekonomik olarak yeni düzenlemelerin olacağı da bu dönem için uyarı niteliğinde. Hayatın renkli tarafını görmek için kendi renklerini keşfetmen gerek. Bunu için egodan uzaklaşıp yalın ve sadeleşmek gerek. Hem eşya olarak hem de düşünce olarak. Ne yaşıyorsan yaşa bilinçaltının yansıması olduğunu unutma .Astrolojiyi de bir harita olarak baz alırsan hayatının kolaylaşmaması için sebep yok.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!