Başterzi: Selçuk'ta işsiz kalmayacak

Güncelleme Tarihi:

Başterzi: Selçukta işsiz kalmayacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2019 14:15

Başterzi: Selçuk'ta işsiz kalmayacak

Haberin Devamı

CUMHUR İttifakı'nın Selçuk Belediye Başkan adayı Osman Başterzi ilçede son mitingini düzenledi. Başterzi, ilçede kamu arazilerine kurulacak seralar ile ilçedeki 2 bin 500 kişiye iş imkanı sağlayacaklarını açıkladı. Selçuk Pazaryerindeki mitingin ardından ünlü şarkıcı Demet Akalın, ilçe sakinlerine şarkılarıyla coşkulu anlar yaşattı.

Cumhur İttifakı Selçuk Belediye Başkan adayı AK Parti'li Osman Başterzi, son mitingini Selçuk Pazaryerinde gerçekleştirdi. Selçuk halkının ellerinde Türk bayraklarıyla geldikleri miting, şenlik havasında geçti. Mitinge, Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci de katıldı. Tekerlekli sandalyesiyle kendisine özel hazırlanan rampanın yardımıyla sahneye çıkan Başterzi, en önemli projelerinden birini açıkladı. "Selçuk'ta işsiz kalmayacak" diyen Başterzi, "İlçemizde başlatılacak seracılık faaliyeti sayesinde 2 bin 500 kişiye istihdam sağlanacak. Kamu arazileri üzerinde devlet desteği sağlanarak kurulacak seralar ilçemize tarım alanında yeni pazarlar kazandıracak. Belediye öncülüğünde gerçekleştirilecek bu proje ilçeye çok önemli bir gelir kaynağı yaratacak. Selçuk'ta iki yıl içerisinde ilçemizde işsizliği bitireceğim. Selçuk'ta bir tane bir işsiz gencimiz kalmayacak" diye konuştu.

'SELÇUK'U İZMİR'İN YILDIZI YAPARIZ'

Şenlik havasında geçen mitinge katılanları selamladıktan sonra bir konuşma yapan Nihat Zeybekci, "Selçuk'u İzmir'in Büyükşehir ile buluşturuyor muyuz? İzmir'de kaybettiğimiz 20 yılı geri alıyor muyuz? İzmir'i tekrar Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün muassır medeniyet yolculuğunda yarışan şehirlerden biri halini getiriyor muyuz? İzmir'in 20 yılını kaybettirdiler. İzmir 20 yıl patinaj yapmadı, geri kaydı, geri. İzmir'e yapılan zulümleri inşallah sizlerle birlikte bitireceğiz. İzmir tekrar kültür, tarım, tarih ve turizmin merkezi olacak. Bunların en başında da Selçuk gelecek. Selçuk, Büyükşehir Belediyesi olarak ihmal edilmiş. Büyükşehir Belediyesi olarak yapılması gereken tüm hizmetleri Osman kardeşim ile birlikte pazartesiden itibaren yapmaya başlayacağız. Selçuk'un otopark problemini çözeriz, TOKİ'yi yaparız. Selçuk'u her yeriyle Şirincesi, gıdası, turizmi her şeyiyle İzmir'in yıldızı yaparız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından ünlü şarkıcı Demet Akalın sahne aldı. Akalın, şarkılarıyla coşkulu saatler yaşattı.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!