Sakinlik arayanlar Rooms Beach’te buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

Sakinlik arayanlar Rooms Beach’te buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2022 01:09

ÇEŞME’nin en mavi, en güzel kıyısı olan Boyalık’ta kapıları açan Rooms Beach, son yıllarda bölgenin parlayan yıldızlarından oldu. Günün ilk saatleriyle birlikte dolmaya başlayan plaja sadece Çeşme ve İzmir kent merkezi sakinleri değil, bölgede konaklayan turistler de yoğun ilgi gösteriyor. Rooms ailesi sizi denizle ve eşsiz lezzetleriyle buluşturuyor.

Haberin Devamı


DÜNYA MUTFAĞINDAN SOKAK LEZZETLERİNE
Rooms Hotel ve Beach Yöneticisi Mert Gönül, büyüyen ve sevilen bir marka olmalarından ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Beachimize hem otelimizde kalanlar, hem de dışarıdan gelenler giriş yapabiliyor. Son derece popüler, insanların sevdiği, Vodafone Red’le kurumsal anlaşmanın olduğu, kaliteli, sakin müziklerin çaldığı ‘kafa dinlendirici’ bir plaj olduk. Genelde İstanbul’dan, İzmir’den, Ankara’dan, Almanya’dan müşterilerimiz geliyor. Akşam için de içeride bir restoranımız var. Deniz-kum-güneşin tadını çıkarırken, size eşlik edecek menümüz dünya mutfağından sokak lezzetlerine kadar uzanan geniş bir yelpazeye sahip. Büyüyen ve sevilen bir markayız” dedi.
Dinlenmek, kaliteli yemek yemek ve kaliteli hizmet almak isteyenlerin Rooms Beach’i tercih ettiğini ifade eden Gönül, “Ailelere de, gençlere de hitap ediyoruz. Cumartesi eğlenenler Pazar günü dinlenmek istiyor. Aynı zamanda çok inovatifiz. Online rezervasyon ve online alışveriş yapabilirsiniz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Sakinlik arayanlar Rooms Beach’te buluşuyor

AYNI ZAMANDA HAYVAN DOSTU BİR TESİS
Rooms Hotel’de kalan misafirlerin hafta içi Rooms Beach’i ücretsiz olarak kullanabildiğini vurgulayan Mert Gönül, giriş ücretlerinin 400 TL olduğunu ama Vodafone Red’lilerin 200 TL ücreti ödeyerek Rooms Beach’e girebileceğinizi söyledi. Mavi bayrağa sahip Rooms Beach’in pek çok etkinliğe ev sahipliği yaptığını da aktaran Gönül, “Aynı zamanda hayvan dostuyuz. Rooms Beach’te voleybol, ayak futbolu, ipte yürüme, yoga, su sporları ve daha birçok etkinliğimiz oluyor. Bunun dışında her hafta sanat sergisi var, seramik kursu veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!