Sağlık kuruluşlarına özel yüzde 30 indirim

Güncelleme Tarihi:

Sağlık kuruluşlarına özel yüzde 30 indirim
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2021 19:41

BANABİRKURYE, pandemi koşullarında çok önemli rol üstlenen sağlık kuruluşlarına özel yüzde 30 indirim uygulayacak.

Haberin Devamı

Banabikurye Ülke Müdürü Arda İpekçi, “Tüm dünyayı ve Türkiye’yi de etkisi altına alan Kovid-19 salgını dönemi boyunca süreçte en büyük fedakarlığı sağlıkçılar yaptı, yapmaya da devam ediyor. Gece gündüz demeden yüksek hastalık riski ile çalışan sağlık kuruluşları ülkemizde herkesin takdirini topladı. Bizlerde sağlık kuruluşlarımızın bu fedakarlıklarına bir teşekkür olarak tüm gönderilerinde yüzde 30 indirim yapma kararı aldık” dedi. İŞLERİNİ KOLAYLAŞTIRACAK “Sağlık sektörünün özellikle hıza daha çok ihtiyacı var” diyen Arda İpekçi, “Bu birçok alanda olabiliyor. Banabikurye test kitinin laboratuvara ulaştırılmasından, diş polikliniklerine, ecza depolarına ve hastaneye kadar ilgili tüm kurumların işini çok kolaylaştıracak. Biz sağlık sektörünün insanlık için ne kadar önemli olduğunun farkında olduğumuz için böyle bir kampanya yapmak istedik. Yüzde 30’luk indirimden yararlanmak isteyen sağlık kuruluşları banabikurye. com/saglik üzerinden form doldurarak kampanyaya katılabilir” diye konuştu.

Haberin Devamı

60 DAKİKADA ALICISINDA

Arda İpekçi, şöyle devam etti: “Araçlı ve motorlu kuryelerle kuryeye ihtiyacı olan kişileri bir araya getiren banabikurye için kurye hizmetine ihtiyaç duyduğunuzda talebinizi 7/24 web sitesinden ya da ücretsiz uygulamadan dakikalar içerisinde oluştura biliniyor. Talep sisteme düşer düşmez gönderinin alınacağı noktaya en yakın olan kuryeler haberdar oluyor ve uygunluk durumuna göre talebi kabul ediyorlar. Talebin kabul edilmesinin ardından 30 dakika içinde kurye çıkış adresine vararak gönderiyi teslim alıyor ve 60 dakika içerisinde alıcıya ulaşıyor. Bu süreçte gönderi ve kurye haritadan takip edebilmektedir.”

GÜN İÇİNDE TESLİM

“UYGULAMA ve web sitesi üzerinden çıkış ve varış adreslerini girerek gönderi fiyatı anında görülebiliyor” diyen İpekçi, “Ayrıca çevrimiçi mağazanızda müşterilerinize gün içi teslimat hizmetini sunmak için Banabikurye ile API entregrasyonu gerçekleştirebilirsiniz. Kurumsal müşteri olarak gönderilerinizi daha uygun fiyatlarla oluşturabilir ve banabikurye avantajlardan faydalanabilirsiniz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!