Rahatsızlığınızı pozitife çevirmek sizin elinizde

Güncelleme Tarihi:

Rahatsızlığınızı pozitife çevirmek sizin elinizde
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2021 20:01

“Bu süreç kesinlikle tıbbi tedavi yerine geçmez” diyen İda Biomatrix’in kurucusu Dilek Yaltı, “Bu şifalanma sürecinde geçmişten gelen ve bu yaşantıda oluşan karmik blokajlar belirlenir ve çözülür” dedi.

Haberin Devamı

ALMANYA’nın Friedrichshafen kentinde 2008’de girişimci Dilek Yaltı tarafından kurulan İda Biomatrix, Urla Zeytinalanı’nda da hizmet vermeye devam ediyor. Parapsikoloji ve biomatrix uzmanı Dilek Yaltı, “İlk şubemizi 2017’de Güzelyalı’da açtık. Geniş ve ferah ormanlık içinde bulunan Urla şubemizi ise 2019’da açtık. Misafirlerimize ormanda yürüyüşler, meditasyon, farkındalık çalışmaları ve şifa çalışmaları uyguluyoruz. Ayrıca Bornova Özkanlar’da da yeni şubemizle hizmet vermeye başladık” dedi.

Rahatsızlığınızı pozitife çevirmek sizin elinizde

ŞİFALANMA SÜRECİ

Biomatrix şifa sistemi hakkında bilgiler veren Dilek Yaltı, “Bu sistem hakkında yurtdışında çeşitli eğitimler aldım. Şu anda Urla’da yerimiz var. Kamplar yapıyoruz. Öğrenciler gelip kalıyorlar. Bu sistemle kim olduklarını keşfediyorlar ve kendilerinin farkına varıyorlar. Biomatrix şifa sistemi bilinçte dönüşüm sanatıdır. Enerji bedendeki ve fiziksel bedendeki ruh farkındalığı yakalanır ve mevcut blokaların (tıkanıklıkların) çözülmesi ile şifalanma süreci başlamış olur.”

Haberin Devamı

TIBBİ TEDAVİ DEĞİL

“An da çok hızlı bir şekilde dönüşüm sağlayarak enerji ve fiziksel beden dengeye girer” diyen Dilek Yaltı, “Şifalanma sürecinde negatif tüm kayıtlar temizlenir. Tam olarak olan şu aslında, biomatrix şifa sistemi bilinçte olumsuz duygulara yüklediğiniz anlamları değiştirme yöntemini kişiye kendi iradesiyle yaptırma şeklidir. Kişinin kendisine öğretilen bir değişim-dönüşüm söz konusu. Olumsuz bir kaydı veya kişinin kendi rahatsızlığını yine kendi iradesi ile pozitife çevirmek. Kişi kendi yöntemiyle enerjisini sağlık ve sevgi enerjisine dönüştürmek. Bu mümkün mü? Biomatrix şifa sistemi ile mümkün. Özellikle de vurgulamak isteriz ki bu süreç kesinlikle tıbbi tedavi yerine geçmez” ifadelerini kullandı.

Rahatsızlığınızı pozitife çevirmek sizin elinizde

Haberin Devamı

SAÇ TELİNDEN GENLERE YOLCULUK

PARAPSİKOLOJİ ve biomatrix uzmanı Dilek Yaltı, Ruslar’ın kozmonotlarının uzayda kullanmak için tasarladıkları “radyonik” analiz cihazını Türkiye’ye getirdiklerini belirtti, şu bilgileri paylaştı: “Rus kozmonotlar uzayda kendi kendilerini tedavi etmek için saç tellerini bu cihaza koyuyorlar. Yaptıkları analizlerle kendilerini tedavi ediyorlardı. Biz ise saç telinden genlere kadar inilerek hastalığın gerçek sebeplerini frekans yoluyla ulaşıyoruz. Doğum öncesi, anne karnındaki dönem, karmalar, aura ve çakra analizleri, ağır metaller ve alerjileri test edebiliyoruz.”

Rahatsızlığınızı pozitife çevirmek sizin elinizde

Haberin Devamı

İKİ AYRI EĞİTİM SİSTEMİ

“BU süreç kesinlikle tıbbi tedavi yerine geçmez” diyen Dilek Yaltı, “Bu şifalanma sürecinde geçmişten gelen ve bu yaşantıda oluşan karmik blokajlar (tıkanıklıklar) belirlenir ve çözülür. Misyonumuz; dönüşüm sırrını sizlerle paylaşmaktır. Eğitimler; biomatrix ve biomatrix aura iki ayrı eğitim sistemidir. İçsel felsefe, yaratıcılık ve şifa konularında öğrencilerimize rehberlik ediyoruz. Eğitimlerde öğrencilerimiz kendilerini ve varoluşu keşfederek şifanın kendisi olurlar ve aydınlanma süreci de başlamış olur” dedi.

Rahatsızlığınızı pozitife çevirmek sizin elinizde

SANAL BİR AMELİYATLA YOLCULUK ZAMANI

PSİŞİK ameliyat yardımıyla auraya yapılan müdahaleyle enerji beden üzerindeki çalışma, fiziksel ve ruhsal anlamda ortaya çıkan tıkanıklıkların çözümünde önemli rol oynadığını belirten parapsikoloji ve biomatrix uzmanıDilek Yaltı, “Psişik ameliyat kendini insanın süptil bedeninde sanal bir ameliyat olarak görür. Seans vücudun dışında bulunan ve modern kültürlerde aura olarak adlandırılan elektromanyetik alanda gerçekleşir. Süptildeki tüm değişikliklerin fiziksel beden üzerinde doğrudan veya dolaylı bir etkisi vardır. Bu, her insan vücut hücresinin aurada kalıtsal ve kişisel olarak deneyimlenen tüm bilgileri depoladığı varsayımına dayanmaktadır” diye konuştu.

Haberin Devamı

ALGILAR DEĞİŞİYOR

Dilek Yaltı, şöyle devam etti: “Tek başına teknik öğrenmenin yeterli olmadığına inandığımız için uygulamalarda başarılı olabilmek ve farkındalığı ortaya çıkarabilmek adına felsefik ve mistik bilgilerle verdiğimiz teknikleri destekliyoruz. Kişilerin, kendi potansiyelleriyle kendi farkındalıklarını oluşturarak kendilerinin farkına varmalarını sağlıyoruz. Farkındalık oluştuğunda algı değişiyor. Algı değişince de maddi dünyaya hükmünüz başlıyor.”

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!