Prof. Dr. Ela'ya ödül

Güncelleme Tarihi:

Prof. Dr. Elaya ödül
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2016 17:14

Prof. Dr. Ela'ya ödül

Haberin Devamı

EGE Üniversitesi Güneş Enerjisi Enstitüsü Enerji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şule Erten Ela, "ODTÜ Prof. Dr. Mustafa Parlar Araştırma Teşvik Bilim Ödülü"nü aldı.
Daha önce yaptığı çalışmalarla bir çok başarıya imza atan Prof. Dr. Erten Ela bir ödül daha aldı. Almanya'nın en prestijli ödülü Alexander von Humboldt Ödülü'nü 2011 yılında alan, 2013 yılında Alexander von Humboldt kurumunun başarılı Türk bilim insanı ve testimoniali seçilen Prof. Dr. Şule Erten Ela, 2013 yılında Türkiye Bilimler Akademisi Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülü; 2014 yılında UNESCO-LOREAL Genç Bilim Kadını Ödülü, 2015 yılında ise Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanı Ödülü'nün sahibi oldu. Prof. Dr. Erten Ela'ya bu yıl da "ODTÜ Prof. Dr. Mustafa Parlar Araştırma Teşvik Bilim Ödülü" verildi.
ODTÜ Prof. Dr. Mustafa Parlar Bilim Ödülleri, seçkin bilim adamlarının ve uygulamacıların, tüm bilim alanlarındaki araştırma ve uygulama çalışmaları ile hizmetlerini değerlendirmek, yetkinliklerini belgeleyerek çalışmalarına güç katmak ve yetişmekte olan kuşakları özendirmek amacıyla veriliyor. Ege Üniversitesi Güneş Enerjisi Enstitüsü Enerji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şule Erten Ela, ödülünü 19 Aralık 2016 tarihinde ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek törenle alacak.
İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!