Plazma tedavisi ile göz kapağı estetiği

Güncelleme Tarihi:

Plazma tedavisi ile göz kapağı estetiği
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2021 18:45

Kaşkaloğlu Göz Hastanesi’nden Opr. Dr. Lale Geribeyoğlu, hem cilt lekeleri, hem de kırışıklık ve sarkmaların tedavisi için kullanılan plazma tedavisi ile ameliyatsız olarak göz kapağı estetiği uygulamaları yapılabildiğini söyledi.

Haberin Devamı

SIKILAŞMA SAĞLIYOR

Dr. Geribeyoğlu, “Plazma tedavisinde bir çeşit elektrik enerjisiyle cilde zarar vermeden doku buharlaştırılıyor ve sıkılaştırma sağlanıyor. Bu yöntem et benleri ve ksantelezmalar gibi çeşitli cilt lezyonlarının tedavisinde de kullanılıyor. Bu tedaviyi cerrahiye uygun olmayan veya ameliyatı tercih etmeyen hastaların yanı sıra gençlerde de uygulayabiliyoruz. uygulama lokal anestezinin ardından gerçekleştiriliyor ve hasta sonrasında evine dönebiliyor. Küçük bölgelerde ise uyuşturucu kremler uygulanıyor. Cerrahiden farklı olarak hızlı ve yatış olmadan tedavi imkanı sunuyor. İyileşme de daha hızlı oluyor. İki göz için işlem toplam 15-20 dakika kadar sürüyor. Herhangi bir yan etkisi bulunmuyor. Bu operasyon için hastalar mutlaka uzman hekim tarafından değerlendirmeye alınıyor. Eğer uygun bulunursa uygulama yapılıyor. Hem kadınlar, hem de erkekler yaptırabiliyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

GÖZ ALTI TORBALARINDA

Ameliyatsız göz estetiğinde kullanılan bir diğer yöntemin de radyofrekans tedavisi olduğu bilgisini veren Opr. Dr. Lale Geribeyoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “ Radyofrekansla hem ciltte, hem de cilt altı dokusunda sıkılaşma sağlanıyor. Özellikle göz altı torbalarında başarılı sonuçlar veriyor. Operasyon ağrısız bir şekilde ufak bir lokal anesteziyle yapılıyor ve uygulama sonrası hasta günlük yaşamına dönebiliyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!