PınarOnline hem karada, hem de denizde

Güncelleme Tarihi:

PınarOnline hem karada, hem de denizde
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2022 18:46

PınarOnline, yaz mevsimi boyunca 500’den fazla ürününü Çeşme, Bodrum ve Göcek’teki tüketicilerine ulaştırıyor. Ürünlerini Çeşme ve Bodrum’da karadan ulaştıracak olan PınarOnline, Göcek’te ise hem marinadan, hem de araçla teslimat gerçekleştirecek.

Haberin Devamı

 

PRATİK ve avantajlı alışverişin adresi PınarOnline, yazlık bölgelerin hareketlenmesiyle birlikte hizmet alanını genişleterek ürünlerini Çeşme, Bodrum ve Göcek’teki tüketicilerine ulaştırmaya başladı. PınarOnline, Türkiye’nin önde gelen turizm noktalarından Çeşme ve Bodrum’da karadan dağıtım yaparken, mavi turların vazgeçilmez durağı Göcek’te ise karadan evlere dağıtım yaparken, marinadan gel–al noktasıyla da hizmet ağını genişletiyor. Hizmet ağının genişlemesine yönelik değerlendirmelerde bulunan PınarOnline Dijital Dönüşüm ve E-ticaret Direktörü Bilge Kalpaklıoğlu Eyilik, şunları dile getirdi:

HER AN ERİŞİM İMKANI
“E-ticaretin günlük hayatın bir parçası haline geldiği, daha hızlı ve akıllı çözümlerin arandığı günümüz dünyasında zaman ve coğrafya fark etmeksizin tüketicilerle direkt olarak buluşma hedefiyle faaliyetlerimize devam ediyoruz. Alışveriş hareketlerini incelediğimizde okulların kapanması ve açılması arasındaki dönemde büyük şehirlerdeki tüketicilerin yazlık bölgelere hareket ettiğini gözlemleyerek hemen hizmet ağımızın erişilebilirliğini geliştirdik. Böylelikle büyük şehirlerdeki tüketicilerimize yaz aylarında gittikleri yerlerde de ulaşmak ve onların deneyimlerine yakından şahit olmak istedik. Bu amaçla çıktığımız yolda PınarOnline olarak Çeşme, Bodrum ve Göcek’te başlattığımız operasyondan dolayı heyecanlıyız. Tüketicilerimizin olduğu yerde onlara her an erişebilmek yazlık ihtiyaçlara göre farklı ürün ve hizmetlerimizi ulaştırabilmek bizleri çok heyecanlandırıyor. İlerleyen günlerde elektrikli araçlarımızın da sayısını artırarak sürdürülebilirlik vizyonumuzu da hizmet anlayışımıza yansıtıyor olacağız.”

Haberin Devamı

500’DEN FAZLA ÜRÜN
PınarOnline, Pınar’ın et, süt, su ve içecek ürün gruplarının yanı sıra özel olarak üretilen Pınar Kasap ve Pınar Box ile Pınar Select kategorisinde tamamlayıcı markaların da bulunduğu 500’den fazla ürünü tüketicilerine ulaştırıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!