Özlem Yücel Estetik & Güzellik, İzmir’de

Güncelleme Tarihi:

Özlem Yücel Estetik & Güzellik, İzmir’de
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2021 21:22

TÜM medikal estetik uygulamalarla botoks, dolgu, ip uygulamaları, mezoterapi, cilt bakımı, saç dökülmesi tedavisi, leke tedavisi gibi bir çok uygulamaların alanında uzman hekimler ve personeller tarafından geçekleştirildiği belirten Özlem Yücel, “Profesyonel ekibimizle kaliteli hizmeti, ileri teknoloji ve kaliteli ürünler kullanarak halkımızın layık olduğu hizmeti sunmayı ilke edindik” dedi.

Haberin Devamı

 Danışan memnuniyetinin her şeyden önce geldiğini belirten Özlem Yücel, “Misafirlerimize huzurlu bir ortamda, güleryüzle, tüm hijyen şartlarına uyarak, kaliteli malzemelerle, kaliteli hizmeti vermek önceliklerimiz arasında yer alıyor. Geniş hizmet yelpazemizle hak ettiğiniz özeni ve ilgiyi sizlere sunmak üzere haftanın her günü hizmetinizdeyiz. Merkezimizde randevulu olarak çalışmayı özellikle tercih ediyoruz. Çünkü siz değerli misafirlerimizin zamanlarını bekleyerek harcamak istemiyoruz” diye konuştu.

SAĞLIKLI GÜZELLİK

Günümüzde güzelliğin sağlık sektöründen bağımsız olmasının düşünülemeyeceğine değinen Özlem Yücel, şöyle devam etti: “Gün geçtikçe bilinçlenen toplum, sağlıklı görünmenin güzel görünmeyle orantısını fark etti. Dolayısıyla kullanılan yöntemler ve teknolojiler de artık sağlık sektörünün bir parçası. Amacımız güzellik kavramından yola çıkarak, insanların görünüşüyle ilgili sorunlarını teşhis ederken ve buna yönelik uygulama yaparken önceliğimiz onların sağlıklarını korumaktır. Merkezimizde dünyada gelişmiş sağlık merkezlerinde kullanılan ileri teknolojili sistemleri kullanmaktayız.”

Haberin Devamı

KİŞİYE ÖZEL TEDAVİ

Başta lazer uygulamaları olmak üzere, yapılan tüm işlemlerde kişiye özel bir tedavi planı izlediklerini de kaydeden Yücel, “Çünkü herkesin deri yapısı, cilt tipi birbirinden farklı. Dolayısıyla herkese aynı şekilde bir uygulama yaparsanız, istenilen sonuca ulaşamazsınız. Bu anlamda öncelikle uygulama öncesi kişinin cilt analizi uzman kişiler tarafından yapılmalı ve daha sonra yapılacak uygulamaya bir plan hazırlanmalı ve bu plana uyulmalıdır” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!