Op. Dr. EVREN IşIk’tan İzmir’e yeni klinik

Güncelleme Tarihi:

Op. Dr. EVREN IşIk’tan İzmir’e yeni klinik
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2021 09:12

Yaklaşık dört yıl önce Ege’ye yerleşme kararı alan Op. Dr. Evren Işık ve eşi Dr. Merda Erdemir Işık’ı AndroKLİNİK’in açılışında meslektaşları ile cemiyet hayatından tanınmış isimler yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

TÜRKİYE’de erkek üreme ve cinsel sağlığı hakkındaki tabuları yıkan ve bu alanlarda yaptığı başarılı ameliyatlarla da adından sıkça söz ettiren Üroloji Uzmanı Op. Dr. Evren Işık, İzmir’deki yeni kliniğini özel bir davetle tanıttı. 1 Ekim akşamı Dr. Işık’ın yeni muayenehanesi olan AndroKLİNİK’te düzenlenen özel lansman gecesi; Türkiye’de de ses getirdi. İzmir’in prestijli iş kulelerinden birisi olan Mistral Ofis Tower’ın 37’nci katında 500 metrekarelik bir alanda hizmet vermeye başlayan AndroKLİNİK’in tasarımı ise İstanbul’daki başarılı projeleriyle tanınan ünlü iç mimar Hasan Burak Akyıldız tarafından yapıldı.

Op. Dr. EVREN IşIk’tan İzmir’e yeni klinik

Haberin Devamı

ÇOK ÖZEL TOPLANTI ALANI

Proje ve tasarım aşaması 2 ay, inşaat işleri de yaklaşık olarak 5 ayda tamamlanan AndroKLİNİK; yerden 180 metre yüksekte izlenebilen panoramik İzmir Körfezi manzarası, 22 ayrı bağımsız birimden oluşan sıra dışı tasarımı, 60 kişilik amfi şeklinde tasarlanmış özel toplantı alanı, içerisinde özel olarak üretilmiş bilardo masasının da olduğu hobi alanları, ünlü sanatçı Esra Uygun’un duvarlara çizdiği illüstrasyon çalışmaları, Dr. Evren Işık’ın tüm asistanları için planlanmış yüksek tavanlı yaşam alanları ve hastaların memnuniyeti için kusursuzca projelendirilmiş ileri teknolojili tedavi odalarıyla da adeta göz kamaştırıyor.

Op. Dr. EVREN IşIk’tan İzmir’e yeni klinik

DENİZ MANZARASINA KARŞI

Eşsiz deniz manzarasına hakim ve 120 metrekare olarak tasarlanan Türkiye’deki en büyük hasta & doktor görüşme odalarından birisi de AndroKLİNİK’in en özel köşesinde kaptan köşkü olarak Op. Dr. Evren Işık’ın kullanımına sunulmuş durumda. Kadın hasta & hasta yakınları için ve hatta engelli hastalar için de her türlü konforun düşünüldüğü klinik; geniş idari ofisleri, çalışanlara ait özel soyunma odaları, son derece şık dizayn edilmiş 6 adet tuvaleti ve şirin mutfağıyla da dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Op. Dr. EVREN IşIk’tan İzmir’e yeni klinik

HEPSİ ÖZEL OLARAK ÇİZİLDİ

ŞU an klinikte kullanılan tüm mobilya, aydınlatma ürünleri ve aksesuarların Dr. Evren Işık’ın isteğiyle özel olarak çizildiğini ve hiçbir ürünün başka benzerinin olmadığını söyleyen ünlü mimar Hasan Burak Akyıldız, İzmir’deki ilk projesini başarıyla tamamladığı için çok mutlu olduğunu dile getirdi. Dr. Işık’ın hastaları kadar çalışanlarını da son derece önemseyen bir cerrah olduğunu belirten Akyıldız, Dr. Evren Işık’ın asistanı olarak görev alacak 16 kişinin çalışma alanlarında da kişiye özel tasarımların yapıldığını söyledi.

 

EŞSİZ BİR DENEYİM

YAKLAŞIK dört yıl önce Ege’ye yerleşme kararı alan ve kısa sürede tüm İzmir halkı tarafından sevilen Dr. Evren Işık ve eşi Dr. Merda Erdemir Işık’ı AndroKLİNİK’in açılışında meslektaşları ile cemiyet hayatından tanınmış isimler de yalnız bırakmadı. İstanbul ve İzmir cemiyet hayatından bir çok ünlü ismin yanı sıra, akademisyenler, yazarlar ve sanatçıların da arasında bulunduğu 250 seçkin davetliyle tek tek ilgilenen Dr. Merda ile Dr. Evren Işık çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Tüm davetliler İzmir Körfezi’nde güneşin batışını fotoğraflamak için sıraya girerken; gecenin ilerlemesiyle beraber ritmi de gittikçe yükselen ve özenle seçilmiş Fransızca şarkılar konuklara eşsiz bir deneyim yaşattı. Hem Türkiye hem de dünyanın farklı ülkelerindeki birçok erkek hastanın ilk tercihi olan Op. Dr. Evren Işık, deneyimli kadrosuyla beraber yüksek teknolojili tedavi olanakları sunmaya AndroKLİNİK’te devam edecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!