Olağanüstü kokunun sırrı

Güncelleme Tarihi:

Olağanüstü kokunun sırrı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2021 12:45

 İZMİR’e son yıllarda lezzet alanında birçok marka kazandıran girişimci Eren Kurt’un hayat verdiği yatırımlardan biri de Casual Coffee & Bakery. Bornova’da bulunan Atmosphere’in içinde yer alan mekan, hem kahve hem de farklı lezzet seçenekleriyle kendi müdavimlerini çoktan yarattı bile. “Atmosphere’e yayılan olağanüstü kokuların kaynağı burası” diyen Eren Kurt, “Gün boyu kahvaltını kruvasan arası lezzetler ya da Casual kahvaltılar ile yapabilirsiniz. Baristalarımız tarafından haftalık olarak kavrulan nitelikli kahvenin yanına atıştırmalıklar ve tatlılar da tezgahımızda” dedi.

Haberin Devamı


FOOD HALL KONSEPTİ
Atmosphere’in de bin 300 metrekarelik bir depo alanının farklı konseptler için yeniden düzenlenmesiyle ortaya çıktığını hatırlatan Eren Kurt, şu bilgileri verdi:
“Atmosphere, misafirlerinin farklı yemek seçeneklerine kolayca ulaşabildiği ve aynı zamanda keyifli vakit geçirebildiği bir buluşma alanı. 12 farklı markanın bir arada bulunduğu ‘food hall’ konseptiyle dilediğinizi yiyebileceğiniz alanda, aynı zamanda dünyanın da ilk ‘köpek restoranlarından’ biri de bulunuyor. Atmosphere’de amaç sadece yeme-içme alanı dışında bir yaşam alanına olması. Bu nedenle de içeride yakın zamanda manav, çiçekçi, fermente market, mandıra gibi lokal dükkanların de bulunması hedefleniyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!