Oktay Vural: Süreçle ilgili değerlendirmem istifada etkili oldu

Güncelleme Tarihi:

Oktay Vural: Süreçle ilgili değerlendirmem istifada etkili oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2016 14:39

Oktay Vural: Süreçle ilgili değerlendirmem istifada etkili oldu

Haberin Devamı

Taylan YILDIRIM / İZMİR, (DHA)- MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Oktay Vural, sürpriz bir kararla bu görevinden istifa etti. Vural kendisine telefonla ulaşan DHA muhabirine yaptığı ilk açıklamada, "Ayrıntılı bir değerlendirme yapacağım. Ancak süreçli ilgili bir değerlendirme yaptım. Bu değerlendirmem de istifada etkili oldu" dedi.
Türkiye'de 7 Kasım genel seçimlerinden sonra siyasi partiler içerisinde en büyük tartışma MHP içerisinde yaşandı. Parti için muhalefet ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasında sert tartışmalar yaşandı. Bu süreçte zaman zaman MHP Grup Başkanvekilli ve İzmir Milletvekili Oktay Vural'ın da istifa edeceği gündeme geldi. Bu iddialar konusunda Vural sessizliğini korurken, Devlet Bahçeli bir sorun bulunmadığını, partinin karıştırılmak istendiğini söyledi.
TÜZÜK KURULTAYINDAN SONRA İSTİFA GELDİ
MHP'li muhaliflerin geçen pazar günü tüzük kurultayı toplayıp, tüzükte değişiklikler yapmasından sonra MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'dan bugün sürpriz bir karar geldi. Oktay Vural, Grup Başkanvekiliği görevinden istifa etti. Oktay Vural kendisine telefonla ulaşan DHA muhabirine yaptığı ilk açıklamada, "Ayrıntılı bir değerlendirme yapacağım. Ancak süreçli ilgili bir değerlendirme yaptım. Bu değerlendirmem de istifada etkili oldu" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!