Ödemiş Ticaret Odası'ndan 750 öğrenciye eşofman takımı yardımı

Güncelleme Tarihi:

Ödemiş Ticaret Odasından 750 öğrenciye eşofman takımı yardımı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2021 11:30

Ödemiş Ticaret Odası'ndan 750 öğrenciye eşofman takımı yardımı

Haberin Devamı

İZMİR'in Ödemiş, Kiraz ve Beydağ ilçesinde, eğitime destek amacıyla, ihtiyaç sahibi 750 ilköğretim öğrencisine eşofman takımı yardımı yapıldı.
Ödemiş Ticaret Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden sağlanan katkıyla, eğitime destek için ihtiyaç sahibi ilköğretim okulu öğrencilerine dağıtılmak üzere 750 eşofman takımı satın aldı. Eşofman takımları ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere Ödemiş, Beydağ ve Kiraz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edildi.
Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, "İhtiyaç sahibi öğrenciler, okul müdürleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından belirlendi ve dağıtımı da buna göre yaptık. İhtiyaç sahibi herkese ulaşmaya çalıştık. Eğitim öğretime her yönden destek olmaya çalışıyoruz. Çocuklarımızın ihtiyaçlarını gidermek adına, bu yardımları yapacağız. Bizim birinci önceliğimiz insana yapılan yatırımdır. Amacımız çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde iyi şartlarda yetişmesi için, eğitim ve öğretimine devam etmesi için gerek altyapı gerek fiziki olarak okulların hazırlanmasıdır. Öğrencilerimizin gözlerindeki ışıltıyı görmek bize en büyük mutluluktur. Tüm öğrencilerimize okul hayatında başarılar temenni ediyor ve eşofman takımlarını iyi günlerde kullanmalarını diliyoruz" dedi.
İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!