İZMİR HABERLERİ

Ocak başına geçti, ot kavurması pişirdi

Hürriyet Haber
11.01.2021 - 04:35 |Son Güncelleme :

Özlem Tunca Esirgenç’in sunduğu ‘Mutfağım Şahane’ programının çekimleri Milas’a bağlı Karacahisar’da gerçekleştirildi.

Hürriyet Haber

Etli aş, ekşili köfte, etli nohut, zeytinyağlı yaprak sarma, çaykama, kabak tatlısı gibi Milas’ın eşsiz lezzetlerinin tanıtıldığı programda, Belediye Başkanı Muhammet Tokat da ot kavurması pişirdi. Yöresel lezzet anlamında çok geniş bir yelpazeye sahip olduklarını belirten Başkan Tokat, “Milas’ın kültür ve sanatla ilişkisi sadece romanla, öyküyle, resimle, sinemayla sınırlı değil. En geniş yeri tutan bir şey daha var ki, o da yaşama ve yemek kültürü” diye konuştu.

Etiketler:

Yasal Bilgilendirme

Hurriyet.com.tr’nin İzmir haberleri bölümünde, DHA’nın abonelerine gönderdiği İzmir haberleri otomatik olarak derlenmektedir. hurriyet.com.tr editörleri otomatik akış içinde Ocak başına geçti, ot kavurması pişirdi haberine editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajanslar sorumludur.

İZMİR NAMAZ VAKİTLERİ

28 Şubat 2021, Pazar
  • İmsak
    06:17
  • Güneş
    07:38
  • Öğle
    13:29
  • İkindi
    16:38
  • Akşam
    19:10
  • Yatsı
    20:26
Sayfa Başı