O mandalina bahçesinden sağlıklı içecekler çıktı

Güncelleme Tarihi:

O mandalina bahçesinden sağlıklı içecekler çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2021 18:25

İZMİRLİ girişimci Mine Atalar’ın Bodrum’daki evinin bahçesindeki mandalinalardan yapıp çevresine hediye ettiği meyve suyu üreticiliği yeni işi oldu. Çiğ meyve-sebze suyu üreticiliğiyle ‘Raw Love You’ markasını hayata geçiren Atalar, sağlıklı içecekleri daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyor. “Raw Love You’nun ana ürünleri sağlıklı içecekler” diyen Mine Atalar, şu bilgileri paylaştı:

Haberin Devamı


VEGAN BESLENENLERİ DE DÜŞÜNDÜ
“Yani çiğ meyve-sebze suyu karışımlarımızla kendi ürettiğimiz bitkisel sütlü içeceklerimiz var. Sonrasında düşük kalorili detoks içeceklerimiz, diyetisyenimiz/beslenme uzmanımızla birlikte hazırladığımız sıvı beslenme ve diyet paketlerimiz geliyor. Aynı zamanda rafine şeker ilavesiz, glutensiz, vegan ve düşük kalorili tatlı ve tuzlularımız, rengarenk smoothie bowllarımız, nitelikli kahvelerimiz başlıca ürünlerimiz arasında. Pastörize edilmemiş, koruyucu, katkı maddesi ve rafine şeker içermeyen ürünlerimizi tabii ki öncelikle yaşam şeklini sağlıklı beslenmek olarak belirleyen kişiler tercih ediyor. Aynı zamanda bitkisel bazlı, hayvansal bir içerik barındırmayan ürünlerimizi vegan beslenenler de çok fazla tüketiyor.”

Haberin Devamı

O mandalina bahçesinden sağlıklı içecekler çıktı

48 SAATTE TÜKETMEK GEREKİYOR
İçecekleri ilk olarak Bodrum’un lokal markalarından Ekşi Maya’da konumlandırdıklarını söyleyen Atalar, “Daha sonra Zai Yeni Nesil Kütüphane ve Yaşam listeye eklendi. Ardından, Mandarin Oriental Hotel gibi çok güzel satış noktalarımız zincirleme bir şekilde ve kendiliğinden oluştu. Ayrıca, toptan ve perakende müşterilerimize de hizmet verdiğimiz bahçeli, iki katlı çok keyifli yeni mekanımız da bulunuyor. Yeni sezonda anlaşma sağladığımız iki noktamız daha olacak. Sağlıklı içeceklerimizi daha geniş bir kitleye ulaştırabilmek tabii ki en büyük hayalimiz. Ürünlerimiz herhangi bir katkı maddesi ve koruyucu içermediğinden 48 saat içinde tüketilmeleri gerekiyor. Bu nedenle Bodrum dışına yollamayı tercih etmiyoruz. Bu sebeple frencheise sistemiyle Raw Love You’yu Bodrum’daki dükkanımız gibi ya da plaj içi konumlanmaları şeklinde özellikle Urla, Çeşme, Datça, Marmaris ve Antalya gibi sahil bölgelerinde artırmayı hedefliyoruz. Bu yaz Bodrum dışındaki ilk noktamız Fethiye’de çok sevdiğimiz Sea Me Beach’teki kendi kiosk girişimimiz olacak” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!