Nuriye Çomak, el işi yapan İzmirli kadınları buluşturacak

Güncelleme Tarihi:

Nuriye Çomak, el işi yapan İzmirli kadınları buluşturacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2022 02:25

Sosyal medyada paylaştığı ‘kendin yap’ tarzı içeriklerle adından söz ettiren Nuriye Çomak, “Bizi takip eden kadınlar sadece içeriklerimizi izlemekle kalmıyor, deneyip kendi fikirlerini de katarak ortaya zevkli ürünler çıkarıyorlar. Bu yıl İzmir’de de güzel bir etkinlik yapıp tüm kadınlarımızla birlik ve beraberliğimizi güçlendireceğiz” dedi.

Haberin Devamı


Kendisine gelen mesajlar arasında uzun zamandır el işleriyle uğraşmak isteyip de motivasyon bulamadıklarını söyleyen kadınlar olduğunu belirten Çomak, “Bu kadınlara öncülük ettiğim için çok memnunum. Onların yoluna ışık tutmak beni de motive ediyor. Sayfam bu anlamda bir okul niteliğinde diyebilirim. Takipçilerim basitten zora denemeler yaparak ürünler üretirken aynı zamanda birbiriyle de etkileşim kuruyorlar. Yaptığım işin insanlara dokunduğunu görmek, oluşturduğu etkiyi gözlemlemek paha biçilmez bir şey” diye konuştu.

BİR SAYFADAN GELEN ORTAKLIK
Sayfasını örnek alarak kendi ürünlerini satan kadınlar olduğunu paylaşan Nuriye Çomak, “Aynı şekilde sayfam üzerinden tanışan ve ortak ilgi alanları olan el işlerini kazanca dönüştüren kadınlar var. Farklı şehirlerden birbiriyle entegre olarak çalışıp hobi olarak yaptıkları el işlerini satanlar da var. Kadınların ekonomik olarak kendi bağımsızlıkları olması gerektiğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!