Neredeyse görünmez işitme cihazı Starkey Duymer ile Türkiye’de

Güncelleme Tarihi:

Neredeyse görünmez işitme cihazı Starkey Duymer ile Türkiye’de
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2021 22:56

Merkezi İzmir’de bulunan ve 22 yıldır Türkiye’nin tüm illerinde faaliyet gösteren Duymer İşitme Cihazı Merkezleri, dünyanın en küçük işitme cihazlarından biri olan ve kulak içerisinde neredeyse hiç görünmeyen Amerikan malı Starkey İşitme Cihazlarını Türkiye tek yetkili distribütörü olarak hastaların hizmetine sundu.

Haberin Devamı

 

Duymer İşitme Cihazları 1999 yılında Karşıyaka’da kurulduğunu hatırlatan Duymer İşitme Cihazı Merkezleri Genel Müdürü Salih Baz, “ Şu anda Türkiye Geneli’nde 100 şubemiz ile hizmet vermekteyiz. Ayrıca 3 farklı şehirde TSE belgeli tam donanımlı teknik servisimiz mevcut olup tüm işitme cihazlarımız 5 yıl garantilidir. Duymer olarak şimdiye kadar Danimarka ve Alman malı markaların Türkiye tek yetkili ditribütörü olarak nano teknoloji ve ileri teknoloji işitme cihazlarını getirerek tüm hastlarımızın hizmetine sunduk. Şimdi de Amerika’dan dünyanın en küçük işitme cihazlarından biri olan ve neredeyse kulak içinde hiç görünmeyen Starkey İşitme Cihazlarını halkımızın kullanımına sunmaktan dolayı mutluyuz” dedi.

Haberin Devamı

Neredeyse görünmez işitme cihazı Starkey Duymer ile Türkiye’de

Akıllı İşitme Cihazı 

Dünyanın ilk akıllı işitme cihazı olan  Amerikan malı Starkey işitme cihazları hakkında bilgiler veren Salih Baz, “Merkezi Amerika Minnesota'da bulunan Starkey işitme Cihazı Teknolojileri, 1967 yılından beri kapsamlı dijital işitme sistemlerinin yenilikçi tasarımı, geliştirilmesi ve dağıtılmasında dünya lideri olan bir Amerikan şirketidir.

Neredeyse görünmez işitme cihazı Starkey Duymer ile Türkiye’de

Kulak içerisinde neredeyse hiç görünmeyen Starkey İşitme Cihazı tüm cep telefonları ile uyumlu olarak çalışmakta ve direk ses aktarımı yapabilmektedir. Özel algoritması ile kusursuz doğal işitme deneyimi sunmaktadır. Starkey Sound ile gücü ve gelişmiş wireless teknolojisinin mükemmel uyumu ile TV akışı, müzik dinleme ve çok daha fazlası ile buluşacaksınız. Ayrıca telefonunuzdan medya akışı ve eller serbest görüşme de yapabilirsiniz. Dünyanın ilk tüm vücut sağlığınızla ilgilenen yapay zeka teknolojisine sahip işitme cihazıdır. Bu işitme cihazlarımız sayesinde tüm vücut fonksiyonlarını takip edebilecek ve anlık olarak 27 farklı dilde anlık çeviri desteği alabileceksiniz ” dedi.

Haberin Devamı

 Daha iyi duy. Daha iyi yaşa

“İşitme, sağlığınızın ve mutluluğunuzun anahtarıdır” diyen Salih Baz, “ Daha iyi duy. Daha iyi yaşa analayışı ile “Kendimizi, ürünlerimizin inovasyonu ve çalışanlarımızın tutkusu ile mümkün olan en iyi işitme deneyimini sunmaya adadık. Çevremizdeki insanları ve dünyayı duyabilmek, nefes almak kadar önemlidir. Gelişmiş işitme çözümlerinin üretiminde ve sunumunda bir dünya lideri olarak, her insanın en iyisini duyma fırsatına sahip olmasını sağlamak için her gün çalışıyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!