Nata Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Tanık: 500 binden fazla ağaç diktik

Güncelleme Tarihi:

Nata Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Tanık: 500 binden fazla ağaç diktik
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2021 22:12

Çevre bilincinin arttığı günümüz şartlarında doğayı ve yeşili korumak daha da önem kazandı. Alışveriş merkezi ve inşaat projeleriyle dikkat çeken Nata Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Tanık, çevre dostu projeler hayata geçirdiklerini söyledi: “Bugüne kadar 500 binden fazla fidan ve ağaç diktik. Yapılarımız da çevreyle uyumlu, doğayla bütünleşik.”

Haberin Devamı


Altyapı müteahhitlik hizmetleri, gayrimenkul, enerji ve turizm alanlarında faaliyet gösteren Nata Holding, son yıllarda alışveriş merkezi ve inşaat projelerine ağırlık verdi. Nata Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Tanık, yatırımlarını “doğayı ve yeşili koruyan” bir anlayışla hayata geçirdiklerini söyledi.

ÇEVREYLE UYUMLU
DOĞAYLA BÜTÜNLEŞİK
Pandemi sürecinde inşaat sektöründe de çevre bilincinin arttığına dikkat çeken Yusuf Tanık, çevreye değer katan projeler ürettiklerini ifade etti: “Her inşaat çalışmamızda çevreyle uyumlu, doğayla bütünleşik yapılar hayata geçirmeye önem veriyoruz.”

ÇANKIRI’DA HATIRA
ORMANLARI OLUŞTURDUK
Başarılı işadamı, Nata Holding olarak “yeşillendirme çalışmalarında” bulunduklarını da açıkladı: “Bu konuda çok ciddi sosyal sorumluluk projelerimiz var. Örneğin memleketimiz Çankırı’da bugüne kadar 500 binden fazla fidan ve ağaç dikerek Hasan Tanık ve Şehit Yusuf Tanık hatıra ormanlarını oluşturduk. Ülkemizi yeşillendirme konusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!