Minik ressamlardan sergi

Güncelleme Tarihi:

Minik ressamlardan sergi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2019 13:11

Minik ressamlardan sergi

Haberin Devamı

NARLIDERE Belediyesi'nin sezon boyunca süren çocuk resim kurslarına katılan minik ressamlar, yıl sonu sergilerini açtı. Açılış kurdelesini Başkan Ali Engin ile birlikte kesen çocuklar, sertifika ve madalyalarını da aldı.

Narlıdere Belediyesi'nin sezon boyunca devam eden resim kurslarına katılan çocuk kursiyerler, yıl sonu etkinlikleri kapsamında sergi açtı. Atatürk Kültür Merkezi girişindeki sergi salonunda gerçekleşen açılış törenine Belediye Başkanı Ali Engin, aileler ve çocuklar katıldı. 3-5 yaş arası 100'e yakın minik ressamın yaptığı resimler, aileler ve katılımcıların beğenisini topladı. Sergi sonrası gerçekleşen ödül töreninde de yurtiçi ve yurtdışı resim yarışmalarında derece elde eden çocuklara madalyaları verildi.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, "Sanatın her branşına önem veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Minik ressamların sezon boyunca el emekleri ile oluşturdukları resimlerin sergisini açtık. Bizler ve aileler adına mutluluk verici bir olay. Ulusal ve uluslar arası alanlarda derece alan, göğsümüzü kabartan çocuklarımızı ve hocalarımızı da kutluyorum" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!