Mono Clinic Dünya Starı Jessica Alves’in Obezite Ameliyatını Başarıyla Gerçekleştirdi.

Güncelleme Tarihi:

Mono Clinic Dünya Starı Jessica Alves’in Obezite Ameliyatını Başarıyla Gerçekleştirdi.
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2021 19:51

15 yıldır sağlık sektöründe önemli başarılara imza atan iş adamı Eyup Derundere’nin kurucusu olduğu İzmir'deki Mono Clinic, Avrupa, Amerika ve Afrika’dan gelen hastalara sağlık turizmi kapsamında dünya standartlarında tıbbi prosedürler sağlama misyonuyla 80 kişilik ekibi ile hizmet vermektedir. Dünyaca ünlü Brezilyalı Jessica Alves’de tüp mide ameliyatı için Mono Clinic'i tercih etti; hayallerini anlatan Alves, "Evlenmek, çocuk sahibi olmak ve çok güzel bir kadın olmak istiyorum" dedi.

Haberin Devamı



Jessica Alves, dünyaca ünlü yıldızların geniş yelpazede en kaliteli tıbbi prosedürler için ilk tercihi olan Mono Clinic’te fazla kilolarından kurtulmak için tüp mide ameliyatı oldu. Hayallerini anlatan Alves, “Evlenmek, çocuk sahibi olmak ve çok güzel bir kadın olmak istiyorum” dedi.

Bugüne kadar 80'e yakın estetik operasyon geçiren Jessica Alves, fazla kilolarından kurtulmak ve modaya uygun kıyafetler giymek için bu kez mide küçültme ameliyatı oldu. Kısa sürede dünyaca ünlü bir fenomen olup hayatıyla tüm dünyanın ilgi odağı olan Alves, sağlığı için ve istediği modaya uygun kıyafetleri giyebilmek için obezite ameliyatı olmaya karar verdi. Sağlık turizmi alanında önemli başarılara imza atan ve çok çeşitli tedaviler sunan Mono Clinic’te tüp mide ameliyatı olan Alves, "Aldığım fazla kilolardan kurtulmak için ameliyat olmaya karar verdim. Plastik cerrahi yerine obezite ameliyatı oldum. Araştırmalarım sonucunda İzmir'deki Mono Clinic’e ulaştım. Üç hayalim var; evlenmek, çocuk sahibi olmak ve güzel bir kadın olmak istiyorum" dedi. "Sağlıklı olmak ve istediğim kıyafetleri giymek için obezite ameliyatı oldum" diyen Alves, "Modayı çok seviyorum. Mide küçültme ameliyatı sonrası ideal kiloma ulaşmak istiyorum” dedi.

SAĞLIK BAKANLIĞININ ÖNLEMLERİ TİTİZLİKLE UYGULANIYOR

Sağlık turizmi alanında özellikle Avrupa, Amerika ve Afrika'dan hastaları ağırladıklarını belirten Mono Clinic’in kurucusu Eyup Derundere, “Dünyaca ünlü bir ismi ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Tedavileri için yurt dışından gelen tüm hastalarımız için Sağlık Bakanlığı'nın tüm önlemlerini titizlikle uyguluyoruz.” dedi. Geçirdiği tüp mide ameliyatından çok memnun olduğunu ifade eden Alves, “ Mono ekibi süreç boyunca beni hiç yalnız bırakmadı. Ameliyat sonrası hızla iyileştim ve günlük yaşantıma döndüm. Bütün ekibe bu inanılmaz deneyim için teşekkür ederim.” dedi. 
Kurulduğu günden bu yana sağlık turizmi faaliyetleri yürüten klinik, özellikle Avrupa, Amerika ve Afrika ülkelerinden gelen Türk ve yabancı hastaları ağırlıyor. En yetenekli ve deneyimli cerrahlar ve ekip tarafından gerçekleştirilen tıbbi işlemlerde Mono Clinic, sadece yurt dışından gelen hastaların değil, Drag Queen Alexis Stone, Suicide Girl Riae, Fitness Model Mia, Supermodel Carla Howe, Nijerya Güzeli Ronnie ve Dream Boys gibi dünya yıldızlarının da ilk tercihi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!