Modda Bulvar’da ilk anahtar teslim edildi

Güncelleme Tarihi:

Modda Bulvar’da ilk anahtar teslim edildi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2021 17:52

İzmir Bornova’da, Kamil Tunca Bulvarı üzerinde modern mimarisi, sosyal alanları ve ulaşım imkanlarıyla yatırımcıların ilgisini çeken ‘Modda Bulvar’ projesinin ilk etabının anahtarları teslim edilmeye başlandı. Sign of The City Premium 2018 En İyi Karma Kullanım Kategorisi’nde ‘Premium Proje’ seçilen Modda Bulvar’da, Süleyman-Aygün Tutuş çifti anahtarlarını alarak ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşadı.

Haberin Devamı


Hafif raylı sistem ve Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren hatlarıyla güçlendirilecek İzmir Ana Transfer Merkezi’ne 500 metre mesafede bulunan ve tüm ulaşım noktalarının kesişme noktasında cadde üzerinde konumlanan Modda Bulvar, önemli bir yatırım fırsatı olarak hem İzmir, hem de şehir dışı ve yurtdışındaki yatırımcılar tarafından tercih ediliyor. Modda Bulvar’ın ulaşım imkanları, sosyal donatıları ve ticari alanlarıyla dikkat çektiğini söyleyen yetkililer, güçlü zemin üzerinde inşa edilen projenin toplam 5 blokta bin 50 konuttan oluştuğunu söyledi.

Modda Bulvar’da ilk anahtar teslim edildi

KÜLTÜR MERKEZİ DE VAR
Modda Bulvar’da 15 bin metrekarelik AVM konseptli çarşı alanı yer aldığını ve önemli markaları bir arada sunacağını kaydeden firma yetkilileri, “Bölgede cazibe merkezi haline gelecek projemiz, sunduğu geniş sosyal imkanların yanında zemin kattaki çarşı konseptiyle de tercih ediliyor. Modda Bulvar, süpermarket, kafe-restoran, kuaför, eczane, banka gibi tüm ticari alanları bir arada sunuyor. Sanata her zaman destek veren Modda Bulvar’da 500 kişilik kültür-sanat merkezi, tiyatro, açık-kapalı yüzme havuzları, 15 bin metrekare kapalı alanda spor salonu, bilim ve sanat müzeleriyle benzersiz bir yaşam alanı da sunuyoruz. Üst katlarda ise 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. İlk etaptaki son fırsatların yanı sıra yeni başlayacak etap için de ön talepler alınmaya başlandı” bilgisini paylaştı.

Haberin Devamı

ULAŞIM AVANTAJI SUNUYOR
Premium konseptli projenin bölgeye değer katacağını dile getiren yetkililer şu bilgileri verdi: “Modda Bulvar, yapımı devam eden Buca-Bornova Uçan Yol, tüm çevre yolu bağlantılarına yakın konumuyla ulaşımda sağladığı avantajla da bir adım öne çıkıyor. Mevcut İzmir Otogarı, Hafif Raylı Sistem ve Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren hatlarıyla güçlendirilecek. Modda Bulvar da yenilenecek İzmir Ana Transfer Merkezi’ne 500 metre mesafedeki konumuyla önemli bir ulaşım avantajı sağlıyor. İzmir’in kesişme noktası olarak konumlandırılan Modda Bulvar, İstanbul-Ankara Otoyol bağlantısına 1 km, Yaşar Üniversitesi’ne 2 km, Ege Üniversitesi’ne 4 km, Alsancak’a 5 km mesafede. Yeni metro hattı da hemen önünden geçiyor. Konsepti itibariyle alternatifi olmayan Modda Bulvar, yatırımcılarına yüksek kira getirisi de sağlayacak.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!