Merkez sayısı 7’ye çıkıyor hedefte yurtdışı da var

Güncelleme Tarihi:

Merkez sayısı 7’ye çıkıyor hedefte yurtdışı da var
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2021 20:40

Batıgöz Sağlık Grubu’nun İzmir Çankaya’da 2004’te başlayan yolcuğu, bugün İzmir’de Çankaya, Balçova ve Şirinyer merkezlerinin yanı sıra Manisa, İskenderun ve İstanbul merkezleriyle, her gün binlerce danışanına hizmet veriyor.

Haberin Devamı

PANDEMİ döneminde yurtiçi ve yurtdışı yatırımlarına ara vermeden devam eden Batıgöz Sağlık Grubu, 2021’in son çeyreğinde Batman’da açacağı yeni kurumuyla Türkiye’de 7 merkeze ulaşmış olacak. Göz sağlığı alanında, dünyaca kabul gören ‘ReLEx® Smile Lazer’ teknoloji ve tedavi yöntemlerini kullanan Batıgöz Sağlık Grubu, Ege Bölgesi ve Türkiye genelinde alanında uzman hekimleriyle hizmet veriyor. Batıgöz Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Söyler, “Pandemi nedeniyle, her sektörün zor bir dönemden geçtiği bu süreçte, en efektif adımları atarak Türkiye genelinde büyüme stratejimize devam ettik. Gelecek odaklı projeksiyonumuzdan asla ödün vermedik. Batman şubesinin açılışının ardından 2021 sonuna kadar Türkiye genelindeki merkezlerimizi mükemmelleştirmeye ve katma değer yaratmaya odaklanacağız. 2021 ve 2022 projeksiyonumuz ise Avrupa, Türk Cumhuriyetleri ve Afrika’da büyümek” dedi.

Haberin Devamı

Merkez sayısı 7’ye çıkıyor hedefte yurtdışı da var

A’DAN Z’YE HER ALANDA

İleri teknoloji yatırımları ve deneyimli uzmanların liderliğinde gelen başarı Elde edilen başarıyı yenilikçi tedavi yöntemlerine yatırım yapmaya ve bu teknolojileri en etkin biçimde kullanan hekimlerine borçlu olduklarını dile getiren Op. Dr. Mehmet Söyler, sözlerine şöyle devam etti: “Bu konuda farklı bir örnek vermek istiyorum. Çok odaklı göz içi lens uygulamalarında akıllı olanın lens değil, doktor olduğu unutulmamalı. Lensi uygulayacak hekimin tecrübesi ve doğru kararı vermesi, fark yaratan en önemli unsur. Batıgöz Sağlık Grubu olarak uzman hekimlerimizin önderliğinde, ileri teknoloji ve tedavi yöntemleriyle göz sağlığı alanında en çok tercih edilen merkez olma vizyonumuzda çok önemli bir konuma geldik. Alanında referans gösterilen uzman hekimlerden oluşan özel bir kadroya sahip olan Batıgöz Sağlık Grubu, ReLEx® Smile Lazer teknoloji ve tedavi yöntemlerini en efektif biçimde kullanıyor. Göz onkolojisi ve göz tümörleri de dahil olmak üzere göz rahatsızlıklarıyla ilgili A’dan Z’ye her alanda eksiksiz hizmet veriliyor.”

Haberin Devamı

SALGINA RAĞMEN YATIRIM

Pandemi döneminde pek çok kurumun küçülmeye yönelik stratejiler geliştirdiğine dikkat çeken Mehmet Söyler, “Bu noktada Batıgöz olarak farklı bir eylem planı uyguladık. İstihdam sürecinde kısıntıya gitmeyi hiç düşünmedik. Tam tersine yurtiçi ve yurtdışı yatırımlarımıza hız verdik. 2020’nin son çeyreğinde İskenderun merkezimiz faaliyete geçti. Gelecek odaklı projeksiyonumuzdan asla ödün vermedik. Pandemi nedeniyle, her sektörün zor bir dönemden geçtiği bu süreçte, en doğru adımları atarak Türkiye genelinde büyüme stratejimize devam ettik” dedi.

YENİ MERKEZ SON ÇEYREKTE

2021’de de yeni yatırım projeksiyonları çerçevesinde ilerlediklerini aktaran Söyler, “İskenderun şubesinin hizmet vermeye başlamasının ardından Batman merkezine odaklanmış durumdayız. Göz merkezimiz; yılın son çeyreğinde, eylül-ekim aylarında 5.5 milyon euro yatırım ve 10 kişiden oluşan uzman hekim kadrosuyla hayata geçecek. Batman şubesinin ardından yurtiçi yapılanmamıza ara verip Türkiye genelindeki merkezlerimizi mükemmelleştirmeye ve katma değer yaratmaya odaklanacağız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

YOLCULUK 2004’TE BAŞLADI

BATIGÖZ Sağlık Grubu, tıp dünyasındaki yeni tedavi yöntemleri ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek bünyesindeki tüm merkezlere hızla adapte ediyor. İleri teknoloji tanı ve tedavi cihazlarıyla sağlık hizmeti sunan Batıgöz, uzman doktorları ve deneyimli sağlık personeli ile her zaman hasta memnuniyetini esas alıyor. Batıgöz’ün tüm merkezlerinde hastaların muayene oldukları ilk andan, taburcu olacakları zamana kadar en konforlu hizmeti almaları sağlanıyor. Batıgöz Sağlık Grubu ayrıca uluslararası hastalara kalite odaklı profesyonel sağlık hizmetleri sunuyor. Batıgöz, 2004 yılında kurulduğu günden bu yana, ileri teknoloji ve hasta odaklı yaklaşımı ile yabancı hastaların en çok tercih ettiği kurum haline geldi. Batıgöz Sağlık Grubu, çıktığı uluslararası kalitede sağlık hizmeti sunma yolculuğunda uzman hekim ve profesyonel ekibiyle yurtiçinde 6 ve yurtdışında yine 3 merkeziyle her gün binlerce kişiye hizmet vermeye devam ediyor. Yurtiçi ve yurtdışı pazarlardaki yatırımlarını sürdüren Batıgöz Sağlık Grubu, sağlığın diğer alanlarında da büyümeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

BİNLERCE HASTAYI İYİLEŞTİRDİK

LONDRA’daki göz merkezinin 1 yıl içerisinde hayata geçeceğini ifade eden Mehmet Söyler, sağlık turizmi odaklı projelere yoğunlaşacaklarının altını çizdi, şu bilgileri verdi: “Batıgöz Sağlık Grubu’nun İstanbul yerleşimli Uluslararası Hastane Merkezi’nin (UHM), orta ve kuzey Avrupa ülkelerine özellikle Almanya, Hollanda, Belçika, İngiltere ve İsviçre’den gelen yabancı hastalara hizmet veriyor. Bugüne kadar sadece yurtiçindeki değil, yurtdışından gelen binlerce hastamızı da tedavi ettik. Aynı vizyon doğrultusunda global arenada faaliyet gösterdiğimiz stratejik noktalarda, sağlık turizmi hizmetlerimizi, deneyimli uzman hekimlerimiz ve güçlü teknolojik altyapımızla en üst mertebeye ulaştıracağız.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!