Mercedes-Benz otomobiliniz Serdar Özcan’a emanet

Güncelleme Tarihi:

Mercedes-Benz otomobiliniz Serdar Özcan’a emanet
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2022 17:55

Teknolojinin ilerlemesiyle otomobil teknolojisi de her geçen gün gelişirken, yollarda gördüğümüz lüks araç sayısı artıyor. Binlerce lira ödenip alından Mercedes-Benz otomobilinizin daha uzun ömürlü, sorunsuz ve güvenli olması için Serdar Özcan Otomotiv tüm Mercedes-Benz otomobil sahiplerine İzmir Bornova’da, Ankara Caddesi üzerinde hizmet veriyor.

Haberin Devamı

 

35 YILLIK Mercedes-Benz’de geçen kariyerinin ardından 2019’dan bu yana 3 bin metrekarelik servis ve showroom ile hizmet veren Serdar Özcan, “Uzmanlık alanımız Mercedes-Benz otomobil. Elemanlarımız Mercedes-Benz tarafından sertifikalandırılmış işinin ehli kişiler. Şeffaf servis hizmeti vermeyi önemsiyoruz. Ve müşteri memnuniyeti bizim birinci önceliğimiz” dedi.

Mercedes-Benz otomobiliniz Serdar Özcan’a emanet

* Neden İzmir’i seçtiniz?
- İzmir çok güzel bir şehir. Bütün Ege’nin tam ortasında... İstediğin her yere erişim çok kolay. Benim açımdan olanlar bunlar. 2013’ten beri İzmir’deyim. 2019’dan bu yana ‘Serdar Özcan Otomotiv’ ismiyle Mercedes-Benz otomobil sahiplerine, bir İzmir firması olarak hak ettikleri hizmeti veriyoruz.

Haberin Devamı

* Hizmetleriniz nedir?
- Toplam 3 bin metrekare kapalı işyeri alanımız var. Bunun 500 metrekaresini showroom alanımızı oluşturuyor. Misafirlerimizin en konforlu şekilde vakit geçirebilmesi için Mercedes-Benz’in son konseptiyle tasarlandı. Mekanik ve kaporta servisimiz de yine aynı şekilde en modern cihazlarla donatıldı. Müşterilerimize prestijli hizmet etmek bizi gururlandırıyor. Liftlerimiz, en son model şase düzeltme tezgahlarımız, bilgisayarlı ön düzen ayar cihazımız sıfır hatayla hizmet vermemizi sağlıyor. Mekanik, kaporta ve boya bölümümüzde günde 30 araca kadar, gerek elektrikli, gerek içten yanmalı tüm Mercedes-Benz otomobillere hizmet veriyoruz.

* Neden sadece Mercedes-Benz otomobile yöneldiniz?
- Buradaki odak noktamız başka bir araç tipi değil, sadece Mercedes-Benz otomobildir.

* Mercedes-Benz kullanıcılarının sizi tercih etmelerindeki sebep nedir?
- Serdar Özcan Otomotiv olarak tüm Mercedes-Benz sahiplerine ayrıcalıklı ve seçkin hizmeti yüksek memnuniyetle veriyoruz. Servisimizdeki çalışanlarımız Mercedes-Benz tarafından sertifikalandırılmış, işinin ehli kişiler. Şeffaf servis hizmeti sunmayı önemsiyoruz. Burada otomobil servise girince ilk olarak fotoğraflanır, sonrasında şikâyeti müşterinin isteğine göre aracının yanında veya danışmanın masasında görüşülür. Tüm servis süreçleri titizlikle tamamlanır. Ve müşterimiz memnuniyetle uğurlanır. Her müşterimize özel olarak memnuniyet ve kalite birlikte sunulur. Bu da bize Mercedes-Benz tarafından yapılan anketlerde yüzde 98 müşteri memnuniyeti başarısını getirdi.

Haberin Devamı

* İkinci el otomobil satışı da yapıyorsunuz. Bu pazarda artan fiyatlar ve satışlar hakkında yorumunuz nedir?
- Sıfır araçlardaki tedariğin tüm dünyadaki gibi çeşitli nedenlerden dolayı yeterli olmaması ikinci el otomobil fiyatlarını yükseltiyor. İkinci el araçların fiyatlarının yüksek olması satış hareketliliğini yavaşlatıyor. Sıfır araçların tedarik süreci çözümlendiği takdirde fiyatlar dengelenecektir. Buna bağlı olarak ikinci el piyasası da normale dönecektir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!