Menemen Belediyespor'a rehavet uyarısı

Güncelleme Tarihi:

Menemen Belediyespora rehavet uyarısı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2016 12:32

Menemen Belediyespor'a rehavet uyarısı

Haberin Devamı

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)- SPOR Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta şampiyonluk adaylarından Ankaragücü'nü evinde 4-3 yenerek zirve yarışında "ben de varım" diyen Menemen Belediyespor'un teknik direktörü Suat Kaya, oyuncularına rehavet uyarısında bulundu.
Cumartesi günü henüz galibiyeti olmayan son sıradaki Kayseri Erciyesspor'a konuk olacaklarını hatırlatan Suat Kaya, "Rakibimizin 12 maçta sadece 1 beraberlik alması bizi asla rahatlatmamalı. Eğer havaya girersek Ankaragücü zaferinden sonra hüsran yaşayabiliriz. Aynı ciddiyetle şampiyonluk hedefimize ilerleyeceğiz" dedi. Takımında yaşanan sakatlıkların huzurlarını kaçırdığını dile getiren Suat Kaya, şöyle devam etti:
"Sezon başından beri futbolcularımız ağır sakatlıklar geçiriyor. Son olarak kaleci Bayram'ın aşil tendonu koptu. Kendisi en az 6 ay forma giyemeyecek. Mazlum ve Gökhan Sinanoğlu, çapraz bağlarından ameliyat oldu. Erman Kılıç ve Gökhan Ünal'ın da adaleleri yırtılmıştı. Dünkü idmanda kurban kestik, sakatlıkların sona ermesi için dua ettik."
Menemen Belediyespor'da Kayseri Erciyesspor müsabakasında Bayram, Mazlum ve Gökhan Sinanoğlu'nun yanı sıra kırmızı kart cezalısı Gökhan Ünal, forma giyemeyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!