Başkan Soylu Ordulular ile buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Soylu Ordulular ile buluştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2019 11:50

Başkan Soylu Ordulular ile buluştu

Haberin Devamı

İZMİR'in Menderes ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Bülent Soylu, Menderes Ordulular Derneği'ni ziyaret etti. Başkan Soylu, Ordulu çiçek üreticilerine, ilçeye Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kazandıracağını söyledi.

İlçedeki sivil tolum kuruluşlarını ziyaret eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu'nun bu seferki durağı Menderes Ordulular Derneği oldu. Ziyarette, Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayii Bölgesi'nin Menderes'e kazandırılacağı belirten Başkan Soylu, ilçedeki Ordulu çiçek üreticilerinin dünyaya açılacağını söyledi.

Yeni dönemde Menderes'in tarımda İzmir'in merkezi olacağını kaydeden Başkan Soylu, "Çiçek üretimi yapan vatandaşlarımız için Çakaltepe Mahallesi'nde 850 dönümlük hazine arazisini Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ilan ettirdik. Burada çiçek üreticimize 25'er dönem arazi tahsis edilecek. Bu arazide seracılık yapan vatandaşlarımız faizsiz kredi kullanabilecekler, teknolojik seralarını o alanda yapabilecekler. Alana sadece seracılık değil çiçek üretimiyle ilgili meslek lisesinden, konferans salonlarına varana kadar her türlü proje yapılacak. İkinci dönemimizde çiçek mezatını da ilçemize getirerek Menderes'imizi çiçeğin yurtdışına ihraç edileceği bir merkez haline getireceğiz. Kazanan Menderes olacak, kazanan Menderes'de yaşayan Ordulu hemşehrilerimiz olacak" diye konuştu.

Başkan Soylu, Ordulular'ın yoğunlukla yaşadığı Altıntepe Mahallesi'nin yollarını yaptıklarını da belirtip, hizletlerinindevam edeceğini söyledi.

Menderes Ordulular Derneği Başkanı Süleyman Artçı da, Başkan Soylu'ya ilçeye kazandırdığı hizmetler ve Ordulular'a vermiş olduğu iyi haberler için teşekkür etti.

MENDERES (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!