Menderes’in Sahil Bölgelerinde Bayram Temizliği

Güncelleme Tarihi:

Menderes’in Sahil Bölgelerinde Bayram Temizliği
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2015 10:28

MENDERES BELEDİYESİ, DÖRT GÜNLÜK BAYRAM TATİLİNİN ARDINDAN SAHİL BÖLGELERİNDEN TEMİZLİK YAPTI. TATİLCİLERİN AKININA UĞRAYAN SAHİLLER, TEKRAR ESKİ GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞTURULDU.

Menderes Belediyesi, dört günlük Ramazan Bayramı tatilinde vatandaşların akınına uğrayan Menderes’in sahil bölgelerinde temizlik yaptı.
Menderes’in sahil bölgeleri, Ramazan bayramında Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen tatilcilerin akınına uğradı. Yoğun geçen tatilin ardından, Menderes Belediyesi de sahillerde hummalı bir temizleme çalışması başlattı. Ekipler, Özdere, Gümüldür ve Ahmetbeyli’de yoğun bir çalışma yapan ekipler, çalışmalarını gece boyuncada sürdürdü. Belediye ekipleri, 43 kilometrelik sahil şeridinin tamamını temizleyerek güzel bir görünüme kavuşturdu.
Çalışmalarla ilgili bilgi veren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "Menderesimiz, sahil bölgesi ile tatilcilerin tercih ettiği bir ilçe. Yaz aylarında nüfusumuz normalin üç katı oluyor. Ramazan Bayramıyla birlikte bu sayı dört hatta beş kat arttı. Gümüldür, Özdere ve Ahmetbeyli’de yoğunluk nedeniyle kötü görünümün oluşmaması için Temizlik İşleri Müdürlüğümüz yoğun bir mesai harcadı. Özellikle tatilcilerin dönüşü sonrası 24 saat içerisinde gerçekleştirilen detaylı çalışma ile sahil bölgemiz eski görüntüsüne kavuşturuldu" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!